AD 1. týden květen Google

PS Vita - EveryBody's Golf

Zobrazit katalog
PS Vita - EveryBody's Golf
5 1 hodnocení
Hra na konzoli
Kód:  MZ050a Prod. číslo:  PS719205524 Stránky výrobce
PS Vita - EveryBody's Golf Prodej skončil

PS Vita - EveryBody's Golf

Hra EveryBody's Golf vás nenechá ani chvíli na pochybách, že je opravdovou novinkou pro konzoli PS Vita. Na první pohled upoutá dokonalými pohledy kamery, precizně zpracovanými greeny, jiskřivými jezírky a urovnanými bunkry. To vše zobrazí na špičkovém pětipalcové OLED obrazovce, která doslova vdechne hřištím život. V Clubhouse na vás čeká široký seznam golfistů a kedíků, společně s obrovským množstvím speciálních holí a různých schopností.

Když se na hřišti připravujete k odpalu na jamku, můžete se rozhlédnout po okolí s využitím zadní kamery systém PS Vita. Stačí jednoduše poklepat na ikonu kamery a vstoupíte do Free režimu. V něm si prohlédnete veškeré nástrahy před odpalem a zjistíte, kde je strom, bunker, nebo skryté jezírko s vodou. Díky intuitivním ovládacím prvkům dotykové obrazovky a novému dynamickému systému nebudete dlouho čekat ani na svou první hole-in-one. Až si ovládání dokonale osvojíte, můžete si zahrát s přáteli v sítí PlayStation Network.

Parametry a specifikace:
Určení: PS Vita
Žánr: sportovní
Počet hráčů: 1-30
Přečíst více

Parametry a specifikace

Žánr
Sportovní Hotovo!
Věkové omezení
3 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Online Hotovo!

Žánr

Žánr
Sportovní Hotovo!

Hodnocení PEGI

Věkové omezení
3 let Hotovo!
Závadnost obsahu
Online Hotovo!

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro PS Vita - EveryBody's Golf
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PS Vita - EveryBody's Golf.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací