P&G boost Google

Rapoo T6 černá

Zobrazit katalog
Rapoo T6 černá
2,0 1 hodnocení
Myš bezdrátová, optická, dotyková, USB mini přijímač, 1000dpi
Kód:  JV700f1
Rapoo T6 černá Prodej skončil

Rapoo T6 černá

Bezdrátová dotyková optická myš. Tato luxusní bezdrátová myš od společnosti Rapoo vyniká nejenom svým naprosto jedinečným designem, ale i neobyčejnou funkčností. Myš je určena jak pro praváky tak i pro leváky. Myš je obdařena velice kvalitní optikou, takže snímá pohyb prakticky na každém povrchu. Rapoo u tohoto modelu využilo inteligentní vícedotykové technologie, která přináší kreativní ovládání pomocí gest.

Díky nejnovější technologii úspory energie Rapoo a vypínači můžete používat myš bez přerušení napájení až 3 měsíce. Tato bezkonkurenční výdrž baterie, zajišťuje svému budoucímu majiteli nejenom pohodlí bez drátů, ale i příjemné užívání si ve všech ohledech dokonalé technologie bez nutnosti dobíjení akumulátoru nebo častých výměn baterií. Bezdrátová konektivita na frekvenci 2,4GHz je zajištěna nano receirevem a funguje bezproblémově až do vzdálenosti deseti metrů bez zpoždění nebo padání.

Parametry a specifikace:

Tlačítka:

Dotyková

Senzor:
Typ: optický
Rozlišení: 1000 DPI

Připojení:
Bezdrátový přenos: 2,4 GHz
Maximální dosah: 10 m
Rozhraní: USB (Nano přijímač)

Podporované systémy:
Windows XP/Vista/7
Mac OS X 10.4 a novější

Napájení:
1x AA baterie

Barva:
Černá

Rozměry:
114 x 57,6 x 24,2 mm

Hmotnost:
60 g

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Rapoo T6 černá
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapoo T6 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapoo T6 černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapoo T6 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rapoo T6 černá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací