Dvouletá záruka pro firmy

Razer Kraken Neon Purple

Zobrazit katalog
Razer Kraken Neon Purple
Sluchátka frekvenční rozsah 20Hz-20.000KHz, Impedance 32ohm, citlivost 110dB, 40mm neodymové magnety, délka kabelu 1.3m
Kód:  MR069i6c1h Prod. číslo:  RZ12-00870900-R3M1 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Razer Kraken Neon Purple

Razer Kraken Neon jsou vynikající sluchátka robustní konstrukce, které se velmi dobře vyrovnávají s častým přenášením, a proto jsou vhodné pro posluchače vyznávající aktivní životní styl. Přestože již zmíněná konstrukce je robustní a vydrží i horší zacházení, je velmi odlehčená a spolehlivě vás doprovodí při zdlouhavém dojíždění autobusem nebo i při jízdě na lyžích. Důležité je zmínit rovněž možnost pohodlně sluchátka složit. Díky propracované ergonomii a hned několika prvkům dodávající vysokou úroveň uživatelského komfortu je používání sluchátek pohodlné i po delší dobu.

Sluchátka Razer Kraken Neon se mohou pochlubit opravdu velkými 40mm neodymovými zvukovými měniči. Ty jsou garancí čistého zvuku a také značného rozsahu výšek i středů. Nebudete ochuzeni ani o skutečně hluboké basové tóny. I díky tomu je možné využít Razer Kraken Neon využít také jako herní sluchátka. Citlivost sluchátek nabídne perfektní hodnotu 110 dB, příkon pak 50 mW. Ke svému zařízení sluchátka připojíte prostřednictvím 1,3 metrů dlouhého kabelu ukončeného 3,5 mm jack konektorem. 

Hlavní přednosti:

  • Robustní konstrukce a vynikající uživatelský komfort
  • Propracované zvukové měniče zajišťující silný a věrný zvuk
  • Skládací konstrukce umožňuje snadné přenášení
  • Optimalizovaná a vyvážená váha pro dlouhodobé nošení
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Razer Kraken Neon Purple Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Kraken Neon Purple . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken Neon Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken Neon Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Kraken Neon Purple .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací