PET AD homeoffice

RETRAK audio NEON růžovo-fialové

Zobrazit katalog
RETRAK audio NEON růžovo-fialové
5 1 hodnocení
Sluchátka svinovací, tři velikosti špuntů, pozlacený konektor Jack 3.5mm, 1.2m
Kód:  RR410d Prod. číslo:  EUAUDNPKRL Stránky výrobce
RETRAK audio NEON růžovo-fialové Prodej skončil

RETRAK audio NEON růžovo-fialové

Sluchátka Retrak jsou dokonalým doplňkem pro každodenní poslouchání hudby v dobré kvalitě a s následně rychlým uschováním. Můžete je mít stále s sebou a zaposlouchat se do oblíbených písniček z telefonu, tabletu, notebooku, kapesního přehrávače a jiných přístrojů. Měkké gelové špunty perfektně sednou do uší, aniž by jakkoliv tlačily, a dobře izolují od hlučného okolí. Díky tomu si lépe dopřejete vyrovnaný zvuk, kde nebudou chybět plné basy a brilantní výšky.

Sluchátka Retrak však mají i další nespornou výhodu. Po vyndání z batohu či kapsy je nebudete muset rozmotávat. Stačí jednoduše zatáhnout za konec kabelu s 3,5mm pozlaceným konektorem a za sluchátka a máte kabel dlouhý 1,2 metru. Stejně tak je složíte - rychle a efektivně. Dejte sbohem zamotanému kabelu. Odolná konstrukce zvládá tah, každodenní zatížení i zapojování a odpojování.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro RETRAK audio NEON růžovo-fialové
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Retrak audio NEON ružovo-fialové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Retrak Sie Audio NEON pink-lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Retrak Sie Audio NEON pink-lila.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací