Dvouletá záruka pro firmy

Rohnson R-760

Zobrazit katalog
Rohnson R-760
4,6 33 hodnocení
Rychlovarná konvice 2v1, objem pro vaření vody 1.7l, kapacita pro výrobu čaje 1.2l, 4 nastavení teploty 70/80/90/100°C, funkce Keep Warm, odnímatelný a výškově nastavitelný filtr na čaj, otočná základna 360°
Kód:  EAN1322a Prod. číslo:  5202561511765 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Rohnson R-760


Vypnuto
ROHNSON R-760

Moderní konvice 2 v 1.

Konvice vyrobena z kvalitního nerezu a tvrzeného varného skla pro vás připraví 1 l vroucí vody už za 2,5 minuty. Je vybavena termoregulací a ergonomická protiskluzová rukojeť perfektně padne do vaší ruky. Hlavní výhodou konvice je tzv. dva v jednom. Můžete si snadno připravit vroucí vodu pro vaši lahodnou kávu, nebo instantní polévku, a nebo si připravíte čaj pomocí čajové konvice.


Nastavitelný filtr na čaj

Konvice disponuje odnímatelným a výškově nastavitelným filtrem na čaj a extra víkem pro varnou konvici. Samozřejmostí je pak zvuková signalizace dosažení nastavené teploty/varu vody nebo automatické vypnutí a ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody.

Vypnuto
ROHNSON R-760

Vypnuto
ROHNSON R-760

Stále teplý čaj

Díky tlačítku pro aktivaci systému Keep Warm se můžete spolehnout, že váš čaj jen tak nevychladne. Systém Keep Warm dokáže udržet stálou teplotu vody až po dobu 30 minut, takže na vašem jednání, nebo během snídaně, si můžete dolévat stále teplý čaj.


Přesná příprava

S klasickou konvicí je někdy obtížně připravit si například zelený čaj, který má být připravovaný 70°C - 80°C vodě. Konvice Rohnson má ale několik tlačítek, díky kterým si můžete nastavit přesnou teplotu, pro přípravu vašeho čaje. Ochutnejte pravou chuť orientálních čajů kterou dostáhnete jen přesnou přípravou.

Vypnuto
ROHNSON R-760

Vypnuto
ROHNSON R-760

Klíčové vlastnosti

  • Odnímatelný a výškově nastavitelný filtr na čaj
  • Tvrzené varné sklo
  • Možnost nastavení teploty vody 70, 80, 90 a 100 °C
  • Funkce Keep Warm pro udržení nastavené teploty
  • Podsvícení tlačítek ovládacího panelu
  • Maximální kapacita pro vaření vody 1.7 l

Parametry a specifikace

Materiál
Sklo Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
Filtr, Otočná základna Hotovo!
Funkce
Automatické vypnutí, Udržení teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti přehřátí, Regulace teploty, Zvuková signalizace Hotovo!
Příkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Vlastnosti
Filtr, Otočná základna Hotovo!
Funkce
Automatické vypnutí, Udržení teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti přehřátí, Regulace teploty, Zvuková signalizace Hotovo!
Příkon
2 200 W Hotovo!

Barva

Barva
Stříbrná Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

v návodu píšou o vyjímatelném filtru na usazeniny, kde tento filtr najdu???????

Dobrý den, koupil jsem si tuto rychlovarnou konvici v domnění, že tedy bude bez plastu, který přijde do styku s vroucí vodou. No... To že má plastový spodek výka, který přchází do kontaktu se 100°C párou, to bych ještě zkousnul, ale že plast/silikon je ještě na dne, oddělující topnou oblast od skla... To mne tedy zklamalo...

Dobry den,ma tento model filter na vodny kamen?

Jak dlouho vydrží max. udržovat teplotu?

Diskuze a poradna k Rohnson R-760
Příslušenství pro Rohnson R-760 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-760. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-760. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-760. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-760.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací