BOOST JBL AD květen Delonghi

Samsung 840 EVO 500GB

Zobrazit katalog
Samsung 840 EVO 500GB
4,8 29 hodnocení
SSD disk 2.5", SATA III, čtení až 520MB/s, zápis až 520MB/s, 7mm
Kód:  SAS011c Prod. číslo:  MZ-7TE500BW Stránky výrobce

Samsung 840 EVO 500GB

Velmi výkonný pevný disk založený na moderní technologii SSD, určený pro moderní notebooky a jejich náročné uživatele. Mezi největší výhody této technologie oproti klasickým magnetickým pevným diskům patří velmi vysoké hodnoty čtení a zápisu dat, které dosahují 540 MB/s při čtení a 520 MB/s při zápisu

Téměř nulová přístupová doba zaručuje okamžitou odpověď aplikací bez dlouhého načítání jako u klasických plotnových pevných disků. Tato řada disků obsahuje nový řadič MEX 3-core od společnosti Samsung, který byl oproti předchozí řadě vylepšen a také byla zvýšena jeho frekvence. Spojení těchto výhod znamená razantní zrychlení práce s aplikacemi a zkrácení doby startu systému. Celkově tak během práce s počítačem zaznamenáte mnohem méně čekání.

Jelikož neobsahuje žádné pohyblivé součásti, je při své práci absolutně nehlučný. Uplatní se proto v profesionálních sestách pro nejnáročnější uživatele, kteří tuto vlastnost dokáží využít. Disk je dodáván v provedení 2,5 palce s rozhraním SATA III. Jeho ideálním využitím bude obsluha operačního systému a dalších náročných aplikací, které dokáží bezezbytku využít jeho vysoký výkon.

Parametry a specifikace:

DRAM:
512 MB LPDDR2-1066

Ostatní:
TRIM
S.M.A.R.T
Podpora enkrypce

MTBF:
1,5 mil hodin

Obsah balení:
Samsung Software a CD s návodem
Uživatelská příručka
Magician Software
 

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Samsung 840 EVO 500GB
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 840 EVO 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 840 EVO Samsung Serie 7 mm Grund 500 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 840 EVO Samsung Serie 7 mm Grund 500 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung 840 EVO 500GB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací