Rapture Dvouletá záruka pro firmy

Samsung ATIV Tab XE300 64GB White

Zobrazit katalog
Samsung ATIV Tab XE300 64GB White
Tablet PC - Intel Atom Z2760, multidotykový 10.1" LED 1366x768 SuperBright+ 400nit, RAM 2GB, Intel HD Graphics, 64GB eMMC, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x webkamera, Micro SD, micro HDMI, USB 2.0, 2 článková baterie, Pero S Pen, pouzdro s Bluetooth klávesnicí, Windows 8 32-bit
18 499,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Záruka 21 měsíců Kód:  SATA0301e Prod. číslo:  XE300TZC-K01CZ Stránky výrobce
Samsung ATIV Tab XE300 64GB White 18 499,- Zánovní

Samsung ATIV Tab XE300 64GB White

Samsung ATIV Tab XE300 64GB White je plně funkční zboží za atraktivní cenu s lehkými následky po předchozích dobrodružstvích. Může mít nějaké to drobné škrábnutí způsobené běžným používáním. Detailní informace zde.
Užívejte se výhody moderního systému Windows 8 pohodlně kdekoliv na cestách s novým tabletem Samsung ATIV Tab 3. Jeho kvalitní, štíhlá a tenká konstrukce zaručí maximální mobilitu a výkonný dvoujádrový procesor se postará o svižný a bezproblémový chod celého systému. Jistě potěší také baterie s dlouhou výdrží na jedno nabití, možnost natáčet FullHD videa s rychlostí 30 snímků za sekundu a také předinstalovaný balíček užitečných aplikací.
 

Pracujte jako na počítači

 
Zdá se vám praktické využití tabletů pro práci zanedbatelné? Pak vám Samsung ATIV Tab 3 jistě změní názor. Připojte si klávesnici, myš nebo klidně i tiskárnu bez nutnosti instalování složitých ovladačů. Obraz si také díky přítomnosti micro HDMI portu můžete pouštět na vašem televizoru nebo na monitoru počítače. Pište dokumenty, vytvářejte tabulky nebo tvořte prezentace v předinstalovaných balíčcích MS Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)

Důraz na mobilitu a design

 
Tablet ATIV Tab 3 je tenký a lehký jako váš inteligentní telefon (8,2 mm a 550 g), obsahuje však výkonný procesor Intel Atom a operační systém Windows 8, díky čemuž získáte produktivitu notebooku. Vše je navíc ukryto v elegantním těle tabletu. K řadě předinstalovaných aplikací patří i funkce Samsung SideSync, která umožňuje připojení zařízení Samsung Android k ATIV PC tak, abyste mohli snadno sdílet a zálohovat svá data a to i když jste mimo domov. Poznejte výraz propojený a mobilní život.
 

Nástroje pro snažší ovládání


Pro jednodušší ovládání, tablet poskytuje nástroje, s nimiž budete produktivnější než kdykoli předtím. Jeho vestavěné pero S Pen umožňuje rychlé a přesné zadávání údajů a ovládání. Poznejte svobodu pohybu s klávesnicí Bluetooth, která vám umožní snadno a pohodlně aktualizovat dokumenty a podrobnosti na cestách.

Upozornění:
Lokalizace klávesnice může být pouze ilustrativní, stejně tak jako barevná varianta notebooku v popisu. 


Parametry a specifikace

Porovnat
Velikost operační paměti RAM
2 GB Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Atom Z2760 Cloverview Hotovo!
Frekvence procesoru
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiště
SSHD Hotovo!
Úhlopříčka displeje
10,1" Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
64 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Operační systém Hotovo!

Displej

Úhlopříčka displeje
10,1" Hotovo!
Poměr stran
16:9 Hotovo!
Maximální rozlišení
1366 × 768 px Hotovo!

Procesor

Typ procesoru
Intel Atom Hotovo!
Modelové označení procesoru
Intel Atom Z2760 Cloverview Hotovo!
Frekvence procesoru
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesoru
1 MB Hotovo!

Operační paměť

Velikost operační paměti RAM
2 GB Hotovo!
Frekvence paměti
800 MHz (0,8 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafické karty
Intel Hotovo!
Model grafické karty
GMA X3100 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiště
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiště (celková)
64 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Operační systém Hotovo!
Webkamera
720 Mpx Hotovo!

Baterie

Počet článků
Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
0,55 kg Hotovo!

Rozhraní

Datové
Micro USB Hotovo!
Grafické výstupy
Micro HDMI Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozměry

Šířka
257,4 mm Hotovo!
Hloubka
165,3 mm Hotovo!
Více parametrů

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Samsung ATIV Tab XE300 64GB White
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací