MPLA321564

Samsung Gear Fit

Zobrazit katalog
Samsung Gear Fit
4,6 174 hodnocení
Chytré hodinky 1.84" 432x128 zaoblený Super AMOLED, Bluetooth 4.0, IP67, krokoměr, cviky, měřič srdečního tepu, stopky, časovač, baterie 210 mAh
Kód:  RS150gf1 Prod. číslo:  SM-R3500ZKAXEZ Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Samsung Gear Fit

První náramek s prohnutým Super AMOLED displejem od společnosti Samsung určený pro všechny aktivní uživatele. Vodě a prachu odolná konstrukce prověřená standardem IP 67 vás udrží stále ve spojení s přáteli a podtrhne také váš osobní styl díky vyměnitelným páskům v mnoha barevných variacích (lze dokoupit samostatně). Snímač tepové frekvence společně s komplexní sadou fitness nástrojů vám umožní si upravit trénink dle vašich schopností a dosáhnout tak vynikajících sportovních výsledků.

Vyměnitelné náramky


Nejpokročilejší zakřivený Super AMOLED displej společně s vyměnitelnými náramky vám umožní vypadat atraktivně dokonce i během těch nejnamáhavějších sportovních aktivit.

Přizpůsobivý styl


Samsung Gear Fit vám nabízí možnost nastavit si barvu pozadí, obrázky na pozadí či design hodin přesně podle vás a vašeho stylu.

Stále ve spojení


Mějte stále přehled o událostech ve vašem telefonu. Náramek Samsung vás upozorní na příchozí emaily, hovory či informace z aplikací třetí strany, a vy tak zůstanete se světem neustále spojeni.

Vše po ruce


Při sportování je důležité snadné ovládání náramku Samsung. Právě proto jsou základní funkce, jako je odmítnutí hovorů s odesláním zprávy, rychlá odpověď na příchozí zprávy či nastavení alarmů snadno ovladatelné.

Osobní trenér


Díky zabudovanému snímači tepové frekvence získáte osobního trenéra, který vám podle naměřených hodnot bude radit s tréninkem a pomůže vám dosáhnout všech vašich sportovních cílů.

Odolná konstrukce


Náramek Samsung Gear Fit je připraven vás následovat kamkoliv si jej vezmete. Se svou odolností proti prachu a vodě (IP67) se vypořádá s téměř jakýmkoliv prostředím a počasím.

Široká kompatibilita


Buďte neustále připojeni k vašim Samsung Galaxy tabletům a chytrým telefonům. Komunikace probíhá pomocí bezdrátového rozhraní Bluetooth a samotné propojení je snadné a rychlé. Seznam kompatibilních zařízení naleznete v doplňujících informacích pod textem.



Doplňující informace:

Seznam podporovaných zařízení:
Samsung Galaxy S5 / Galaxy Grand 2 / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 2 / Galaxy S4 /
Galaxy S3 / Galaxy S4 Zoom / Galaxy S4 Active / Galaxy S4 mini / Galaxy Mega 6.3 / Galaxy Mega 5.8 /
Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) / Galaxy NotePRO (12.2) / Galaxy TabPRO (12.2/10.1/8.4)

Parametry a specifikace

Chytré funkce
Stopky Hotovo!

Funkce

Chytré funkce
Stopky Hotovo!

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Je nějaká možnost si zboží vyzkoušet před zakoupením na hodinu dvě? Jedná se o Gear Fit od Samsungu.

Pujde zo ze samsung galaxy s 9 plus

Dobrý den mám dotaz ohledně náramku Gear Fit - Samsung potřebovala bych na něj napájení. Na Vašich stránkách je jen nabíječka na tip Gear Fit 2 lze použít i tento ? děkuji

Můžu použít na Sony Xperia z2?

Jsou hodinky kompatibilní se samsungem j5 2016

Dobrý den chci se zeptat jestli se při strate hodinek dají nějak vystopovat ci najít děkuji

je možné tzyto hodinky spárovat s tel. HUAWEI Y3, děkuji za odpověď

Dobrý den, podporují hodinky češtinu?

Mam v kosiku tyto hodinky,ale mam takovy strach,ze budou poskrabane,nebo nebudou dlouho fungovat,jsou uz pouzite a v akci,kdyz nebudu skokojena,mohu je vratit?diky

Prosím vás,mohli by jste mi říct jestli jsou hodinky kompalbitní s Sony xperia m2 aqua.

123
Diskuze a poradna k Samsung Gear Fit
Příslušenství pro Samsung Gear Fit Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear Fit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear Fit . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear Fit . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear Fit.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací