AD květen univerzal P&G boost

Samsung GT-I8000 Omnia II Ceramic White

Zobrazit katalog
Samsung GT-I8000 Omnia II Ceramic White
Mobilní telefon bílý
Přidat do seznamu
Samsung GT-I8000 Omnia II Ceramic White 8 723,- Použité

Samsung GT-I8000 Omnia II Ceramic White

Samsung GT-I8000 Omnia II Ceramic White je plně funkční a za atraktivní cenu. Přestože už má produkt něco za sebou, je připravený k okamžitému a plnohodnotnému použití. Poskytujeme záruku v poloviční výši. Detailní informace zde.
Výtečně vybavený mobilní telefon určený pro náročné uživatele, kteří potřebují v telefonu více technologií, více funkcí a dopřávat si díky němu více zábavy. Pohodlné ovládání telefonu garantuje velký 3,7" dotykový displej se strhujícím podáním barev a inovativní uživatelské rozhraní Cube 3D s většími ikonami a ještě jednodušším rozložením prvků. Vysoké rozlišení displeje 480 x 800 obrazových bodů umožňuje zobrazovat webové stránky, fotografie a videa se zázračnou jasností. Bez ohledu na to, kde právě jste – špičkový displej telefonu Omnia II zaručuje dobré zobrazení dokonce i na přímém slunci. Jak jej dostanete do ruky, nebudete věřit vlastním očím.

Telefon disponuje 5MPx fotoaparátem s displejem LED s duálním napájením, který je zárukou úžasných fotografií. Díky režimům úsměv, panorama, akce a mozaika se můžete v každý okamžik spolehnout na správné nastavení. Důležité chvíle můžete zachytit a následně přehrát také pomocí videa, jehož záznam je podporovaný ve standardním formátu pro DVD 480p. Dostatečný prostor pro vaše pořízené snímky a videonahrávky poskytne interní paměť o kapacitě 2 GB a slot na paměťové karty typu microSD dovolující navýšení kapacity o dalších až 32 GB. Přídavnou kartu jistě využijete, neboť telefon se vyznačuje širokou podporou různých formátů zahrnující MP3, WMA hudební skladby nebo videa v populární DivX a XviD kompresi.

S telefonem budete mít prakticky neustále přístup na internet přes bezdrátové sítě Wi-Fi nebo 3G s nadstavbou HSDPA s výtečným downloadem až 7,2 Mbit/s. Plnohodnotné procházení webových stránek zajistí dvojice prohlížečů Pocket Internet Explorer a Opera 9.5. Mezi další praktické aplikace běžící na operačním systému Windows Mobile 6.5 Professional patří prohlížeč a editor dokumentů kompatibilní se soubory vytvořené v kancelářském balíku Microsoft Office a několik Java her. Celý obsah telefonu budete moci pomocí USB 2.0 rozhraní synchronizovat s počítačem. Nechybí Bluetooth integrovaný modul pro bezdrátový přenos dat a potěšitelným rysem je i TV výstup umožňující okamžité přehrávání natočených videí na vašem televizoru. Telefon se chlubí certifikací DLNA, což znamená, že jej můžete umístit do vaší domácí bezdrátové sítě, kde bude schopen komunikovat s ostatními kompatibilními zařízeními. Ve výbavě telefonu nechybí i integrovaný přijímač A-GPS s mapami do auta i pro chodce a s funkcí Real View s 3D pohledy.

Parametry a specifikace:

Provedení:
Dotykový

Provozní frekvenční pásma:
GSM, EDGE 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz

Datová síť:
GPRS (třída 12)
3G (HSUPA, HSDPA)

Operační systém:
Windows Mobile 6.5 Professional

JAVA:
MIDP 2.1

Displej:
Typ: AMOLED
Velikost: 3,7"
Rozlišení: WVGA (480 x 800 px)
Barevná hloubka: 65000 barev
Dotykový: ANO

Paměť:
2 GB vnitřní + slot na paměťové karty microSD (až 32 GB)

Fotoaparát:
Rozlišení: 5 Mpx
Digitální zoom: 4x
Citlivost: ISO 50/ 100/ 200/ 400/ auto
Blesk: duální napájení LED
Režim spouště: jednotlivý, kontinuální, úsměv, mozaika, panorama, akce
Fotoefekty: černobílá, sépie, negativ, antický, zelená, modrá
Vyvážení bílé: automaticky, denní světlo, zataženo, zářivka, žárovka
Automatické zaostřování

Nahrávání videa:
Rozlišení: 720 x 480 px
Rychlost snímání: 30 snímků/s
Formát: H.263, MPEG4

Video:
Podpora formátů DixX, XviD, MPEG4, H.263, H.264, WMV
Video editor
Video zprávy
Video streaming
Video hovory

Hudba a zvuk:
Podpora formátů MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, WAV, MMF, Real
Polyfonní vyzvánění (40)
MP3 vyzvánění
Hudební knihovna

Zábava a hry:
Podpora Java her
FM rádio s RDS
Nahrávání z rádia

Kancelářské aplikace:
Prohlížeč dokumentů
Mobilní tisk
Hlasová schránka a hlasová pošta

Připojení:
Bluetooth
USB 2.0
USB mass storage
WAP 2.0
Internetový prohlížeč
SyncML (DS, DM)
WiFi
DLNA
AGPS
TV výstup
Synchronizace Outlook
Aplikace pro synchronizaci s PC

Další funkce:
Kalendář
Plánovač
Úkoly
Hodiny
Světový čas
Budík
Konverze měn
Převod jednotek
Kalkulačka
Zápisník
Stopky
Odpočítávání času

Rozhraní:
USB 2.0
microSD slot
TV výstup

Baterie:
1500 mAh

Rozměry:
118 x 59,6 x 12,3 mm (V x Š x H)

Hmotnost:
129 g

Vytvořit lepší svět. Neskromná vize, která pohání Samsung již od jeho vzniku v roce 1938. Odvaha investovat do vývoje nových technologií je pro firmu příznačná, jak dokládá řada vizionářských řešení. V současnosti je skupina Samsung největší společností v Jižní Koreji a 3. největší celosvětový konglomerát měřený dle tržeb. Spotřebitelé si spojují Samsung v prvé řadě s kvalitní spotřební elektronikou.

Všeobecně jsou známé mobilní telefony Galaxy, jedny z nejlepších a zároveň nejžádanějších mobilních telefonů své třídy. Nelze opomenout ani špičkové televizory Samsung. Na tomto poli společnost svými průhlednými panely potvrzuje odvahu vydávat se po nevyšlapaných cestách. Působnost společnosti je však mnohem širší. Je aktivní ve strojním a těžkém průmyslu, chemickém průmyslu, ve stavitelství, maloobchodu či finančních službách. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Samsung GT-I8000 Omnia II Ceramic White
Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit v informacích o úvěru nebo na stránkách Home Credit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací