Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Seagate Wireless Plus 1TB šedý

Zobrazit katalog
Seagate Wireless Plus 1TB šedý
4,1 28 hodnocení
Datové úložiště 2.5", USB 3.0 , WiFi, DLNA, integrovaná baterie s výdrží až 10 hodin
Kód:  FR050f Prod. číslo:  STCK1000200 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Seagate Wireless Plus 1TB šedý

Mějte přístup ke svým datem odkudkoliv a bez zbytečných kabelů. Nový disk Seagate Wireless Plus kloubí dohromady bezdrátovou technologii Wi-Fi, rychlý přenos dat přes USB 3.0 rozhraní a dokonce je vybaven vlastním akumulátorem, takže na určitou dobu ani nepotřebuje napájení ze sítě. Elegantní design a lehká konstrukce působí decentním dojmem a jistě jej umístíte na viditelné místo, aby doplňoval design vaší domácnosti.


Prostorný elegán


Nenechte se nijak omezovat uložte si všechna svá data na prostorný disk Seagate s kapacitou 1000 GB. Své místo si v něm najde až 500 HD filmů, tisíce fotografií, písniček nebo dokumentů. Díky takovémuto prostoru budete mít všechna data pohromadě a nebudete se muset rozhodovat, která z nich při nedostatku paměti vymažete.

 


Osvoboďte se od kabelů


Uvnitř disku se nachází baterie, která je schopná napájet disk až po dobu 10 hodin. Bez nutnosti připojení k elektrické síti si disk vytvoří vlastní Wi-Fi hotspot, na který se připojíte s vašimi mobilními zařízeními či počítačem a nepotřebujete k tomu žádné kabely. Přenos dat dosahuje vysokých rychlostí a navíc si můžete disk připojit přes USB 3.0 rozhraní.

 


Připojte si cokoliv


Společně s diskem je dodávána speciální bezplatná aplikace, která vám umožní přístup k uloženému obsahu z vašich přenosných zařízení iPad, iPhone, Kindle Fire nebo Android zařízení a také konzolích, multimediálních přehrávačích či Smart Televizích s DLNA certifikací. Seagate Wireless Plus je prostě všestranný pomocník, který nemá žádné předsudky a rozumí si téměř se vším.

 


Neomezujte se navzájem


Výkonná bezdrátová Wi-Fi technologie dosahuje takových rychlostí, že je schopná posílat data až 3 zařízením streamujícím HD video nebo dokonce až 8 zařízením, na kterých si prohlížíte fotografie, dokumenty nebo posloucháte vaši hudební sbírku. Pevný disk se tak hodí pro celou rodinu a nikdo nikoho nebude nijak omezovat.


Pro správnou funkci doporučujeme aktualizovat na poslední verzi firmwaru a ponechání minimálně 2 GB volného místa pro potřeby indexace souborů. Z důvodu rychlého načítání souborů na mobilních zařízeních nedoporučujeme ukládat do složek více než 15 000 souborů najednou.

Parametry a specifikace:


Hlavní výhody:
Podpora DLNA
Bezdrátový dosah až 45 metrů
Baterie s výdrží až 10 hodin

Kompatibilita:
Zařízení s Wi-Fi a webovým prohlížečem (iOS 4.3 nebo vyšší, Android 2.3 nebo vyšší, Kindle Fire)

Kompatibilní PC:
Windows 8 / 7 / Vista / XP
Mac OSX 10.6 nebo vyšší

V balení:
Disk Seagate
Kabel USB do sítě
Adaptér USB 3.0 s oddělitelným kabelem
Průvodce pro rychlý start
Kompaktní USB akumulátor

  • Pokud NAS nedisponuje 2,5" pozicí, je pro uložení 2,5" disků potřeba použít redukční rámeček pro 3,5" pozici.
  • V případě, že je NAS vybaven více pozicemi pro disky, není nutné, aby byly zaplněny všechny.

Parametry a specifikace

Kapacita úložiště (HDD + SSD)
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Šířka
89 mm (8,9 cm) Hotovo!
Výška
19,9 mm (1,99 cm) Hotovo!

Typ a kapacita

Kapacita úložiště (HDD + SSD)
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!

Rozměry

Šířka
89 mm (8,9 cm) Hotovo!
Výška
19,9 mm (1,99 cm) Hotovo!
Hloubka
127 mm (12,7 cm) Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
256 g (0,26 kg) Hotovo!

Barva

Barva
Šedá Hotovo!

Užití

Použití
Externí Hotovo!

Úložiště

Počet pozic osazených diskem
1 × Hotovo!
Více parametrů

Americká firma se sídlem ve slavném Silicon Valley je světovou jedničkou ve výrobě a prodeji pevných disků pro stolní počítače, notebooky i další zařízení. Produkty Seagate se zaměřují na maximální spolehlivost při péči o vaše data, což v dnešní době, kdy důležitost osobních i firemních dat stále stoupá, jistě oceníte. Rok za rokem přináší užitečné inovace, zajišťující vyšší přenosové rychlosti, zabezpečení i možnosti sdílení. Ukládejte a sdílejte svá data bezpečně a spolehlivě – zvolte produkt značky Seagate.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, je možno toto zařízení použít jako powerbanku? Na fóru letemsvetemapplem.eu je uvedeno .....samozřejmostí je vestavěná wi-fi a dobíjecí baterie, která vydrží 8-10 hodin. Tu můžete využít i pro dobití svého iPhonu.... Nikde jinde jsem na tuto informaci nenarazil. Děkuji Fiala

Diskuze a poradna k Seagate Wireless Plus 1TB šedý
Příslušenství pro Seagate Wireless Plus 1TB šedý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seagate Wireless Plus 1000GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Wireless Plus 1TB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Wireless Plus 1TB grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate Wireless Plus 1TB szürke.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací