Sencor Element Dual-Sim (P450) černý

Zobrazit katalog
Sencor Element Dual-Sim (P450) černý
4,2 20 hodnocení
Mobilní telefon 4,5" 960x540 TFT IPS, Snapdragon MSM 8225Q Quad-Core 1.2 GHz, RAM 1GB, interní paměť 4GB, fotoaparát 8Mpx, GPS, WiFi, MicroSDHC, 3G, FM, micro USB, Android 4.1
Kód:  RC401a Prod. číslo:  8590669132522 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sencor Element Dual-Sim (P450) černý

Sencor ELEMENT P450: krásný velký displej a dvě SIM ve výkonném smartphonu
 
Chytrý telefon Sencor ELEMENT P450 s operačním systémem Android je na první pohled možná trochu nenápadný kousek, který ovšem určitě stojí za pozornost. Za příznivou cenu přináší dobrou výbavu v čele se 4,5 palcovým IPS displejem, rychlým čtyřjádrovým procesorem a podporou dvou SIM karet. V balení navíc najdete i kožené pouzdro, 8GB paměťovou kartu a ochrannou fólii pro displej, takže po koupi telefonu už nemusíte utrácet za další příslušenství.
 
Sencor přináší na český trh smartphony ELEMENT, které zákazníka zaujmou velmi dobrým poměrem výkon/cena. Platí to i pro typ ELEMENT P450, který v současnosti tvoří vrchol nabídky. Nesoupeří sice s nejlepšími smartphony v nejvyšší třídě, ale konkurenci ve středu pole může pořádně zatopit, a to především díky dobré výbavě a v podstatě čistému Androidu 4.1 Jelly Bean. Praktická je také podpora dvou SIM a jednoduché a jasné odlišení obou SIM karet například v editoru SMS zpráv nebo v telefonní aplikaci. Uživatel vždy dostane jasně na výběr, kterou SIM chce k danému úkonu využít.
 
Pravdou je, že ke smartphonu Sencor možná nezahoříte láskou na první pohled. Firma se u svých modelů drží konzervativních tvarů a P450 chybí třeba i nějaký ten zajímavý detail, který by přeci jenom vzhled přístroje oživil. Na druhou stranu může být nenápadné provedení pro mnohé uživatele výhodou. Ten, kdo vybírá smartphone rozumem, bude potěšen nejen hardwarovou výbavou a příslušenstvím v balení, ale i velmi dobrou kvalitou zpracování. Telefon je bytelně postaven a to i přesto, že použité plasty přispívají spíše k obyčejnějšímu vzhledu přístroje a docela na nich ulpívají otisky prstů. Do ruky padne ELEMENT P450 příjemně díky zaoblení hran, komu se zdá telefon už přeci jenom veliký, může zvolit menší typ P400. Kvůli hladkým plastům ovšem může telefon v ruce trochu klouzat.
 
Operační systém Android a jeho aplikace mají u modelu ELEMENT P450 spoustu místa díky velké 4,5 palcové úhlopříčce displeje. Jeho rozlišení je qHD, tedy 960 x 540 pixelů a je tedy dostatečně jemné. Displej se navíc chlubí technologií IPS, která přináší věrné podání barev, dobrou čitelnost na slunci a úsporný provoz. Díky tomu i při velkém vytížení telefon zcela jistě vydrží perný pracovní den bez nutnosti hledat nabíječku, většina uživatelů by neměla mít problém pohybovat se s praktickou výdrží na dvou dnech.
 
Android je na P450 hezky svižný a plynulý, podílí se na tom především výkonný čtyřjádrový procesor a fakt, že operační systém není nijak výrazně upraven. Čistý tovární Android zaručuje i celkově spolehlivé fungování telefonu bez zadrhávání a to i přesto, že procesor přeci jenom nepatří mezi rekordmany v hrubém výkonu.
 
Sencor se rozhodl telefon zbytečně nezahltit předinstalovanými aplikacemi, takže ze 4 GB vnitřní paměti jich pro aplikace a další obsah zbývá více než 2,6. Každý se tak může sám rozhodnout, jaké aplikace si nainstaluje z obchodu Play Store. Navíc výrobce dodává v balení i 8 GB microSD kartu, takže o místo pro další data nebude nouze. Co se programové výbavy týče, kromě běžné androidí sady nástrojů tu najdeme i šikovný správce souborů a čtečku knih Wooky. Vzhledem k cenové kategorii potěší přítomnost balíku Kingsoft Office s možností tvorby kancelářských Office dokumentů.
 
Vestavěný osmimegapixelový fotoaparát na zadní straně trochu vystupuje nad povrch, což je možná společně se stavovým světlem (není to ostře zářící dioda, ale příjemně prosvítající světélko) pod senzorovými tlačítky jeden z mála zajímavějších estetických detailů telefonu. Fotoaparát samotný stejně jako telefon nepatří na špičku produkce, ale jeho kvality předčí danou cenovou kategorii. Ovládání je velmi jednoduché a v dobrých světelných podmínkách jsou snímky přirozené, s ubývajícím světlem ovšem přeci jenom začíná nabývat na síle šum, přisvětlovací dioda také situaci vždy nezachrání.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

Historie Sencoru se začala psát v roce 1969 v Japonsku. Samotný název „Sencor“ znamená v japonštině „tisíc srdcí“. V současnosti společnost dodává své výrobky do více než 25 zemí světa. Nabídka společnosti je mimořádně pestrá. Produkuje spotřební elektroniku, tablety a telefony, kancelářskou techniku, elektroniku do aut a produkty pro domácnost a kuchyň. Heslo Sencoru je kvalita a líbivý design za rozumnou cenu.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sencor Element Dual-Sim (P450) černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor Element Dual-Sim (P450) černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element Dual-Sim (P450) černý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací