Dvouletá záruka pro firmy

Sennheiser MOMENTUM In-Ear i Black

Zobrazit katalog
Sennheiser MOMENTUM In-Ear i Black
4,2 13 hodnocení
Sluchátka do uší, frekvenční rozsah 15-22000Hz, citlivost 118dB, impedance 18Ohm, ovládací prvky na kabelu, provedení pro iOS, kabel 1.3m, 3.5mm jack
Kód:  JM085x1 Prod. číslo:  momentum IN Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sennheiser MOMENTUM In-Ear i Black

Sennheiser Momentum In-Ear nabízí vysokou kvalitu zvuku v mimořádně efektním designu a miniaturních rozměrech. Sluchátka jsou stvořena pro náročný provoz na cestách a mají ambice se stát vyhledávaným módním doplňkem. V miniaturních rozměrech z hi-tech materiálů je ukryt mimořádně barevný a mohutný zvuk, který vás potěší kdekoli. 

Intraaurální konstrukce vás oddělí od okolního hluku a získáte klid na poslech hudby či telefonování. Integrovaný třítlačítkový ovladač s všesměrovým mikrofonem umožní snadné využívání s mobilními telefony, kterým je také přizpůsobena impedance. Tato varianta sluchátek Momentum In-Ear je určena pro zařízení iPod, iPad a iPhone. Můžete si být jisti, že vás bude díky dokonale navrženému výrobnímu procesu a kvalitním materiálům těšit mnoho let.

Klíčové prvky:

  • Luxusní intraaurální sluchátka pro poslech v exteriéru.
  • Inovativní konstrukce reproduktorů se silnými magnety.
  • Příjemně atraktivní poslechový vjem - realistické a přirozené zvukové pole.
  • High-tech materiály s luxusním vzhledem.
  • Speciálně vyladěný symetrický kabel s ovladačem a mikrofonem.
  • Kompatibilitu s přístroji s operačním systémem iOS zjistíte zde.

Standardní příslušenství:
Prémiově dokonalé tuhé pouzdro
Set ušních adaptérů: XS, S, M, L

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, prosím o radu. Čtu, že tyto slucháta jsou vícemnéně pro Apply. Budou kompatibilní také s Androidem? Bude zvuk a basy kvalitní? Co jsem zkoušel asi 4 z domácí zásoby, tak hrajou všechny plechově. Budu je používát vyloženě jen s telefonem. Děkuji za odpověď.

Pred 5 mesiacmi som si u Vas kupil sluchatka Sennheiser momentum in-ear i. Zial, v baleni som nenasiel ziadne nahradne stuple do usi. Rozhodol som sa to neriesit po minulych skusenostiach (dlhe cakanie, neuznanie a pod.), koniec koncom mi tie jedny sedeli akurad. Co je problem, nedavno sa mi stratili len tie stuple. Skusal som rozne ake som ponachadzal doma, ale vsetky maju moc velky priemer. Neviete mi poskytnut nejake stuple takejto velkosti okrem tych "foam buds" ktore ponukate k tymto sluchatkam?

Diskuze a poradna k Sennheiser MOMENTUM In-Ear i Black
Příslušenství pro Sennheiser MOMENTUM In-Ear i Black Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser MOMENTUM In-Ear i. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser In-Ear MOMENTUM i. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser In-Ear MOMENTUM i. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MOMENTUM In-Ear iOS Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací