Dvouletá záruka pro firmy

Sennheiser PC310

Zobrazit katalog
Sennheiser PC310
4,5 11 hodnocení
Sluchátka náhlavní s mikrofonem, velmi lehká konstrukce, frekvenční rozsah 17 - 22 000Hz, akustický tlak až 118dB, délka kabelu 3m
Kód:  JM112g Prod. číslo:  504123 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Sennheiser PC310

Pokud jste hledali lepší zážitek z hraní počítačových her, poslechu hudby nebo sledování filmů a dosud jste nevyzkoušeli herní sluchátka Sennheiser PC310, pak jsou tyto sluchátka právě pro vás. Sluchátka PC310 poskytují vysokou kvalitu zvuku, kterou potřebujete, abyste docílili přirozeného pocitu. Komfortní náušníky zajistí dostatečný přísun vzduchu a díky tomu můžete hrát, jak dlouho chcete a přitom budete mít pocit jako bez sluchátek. Pokud budete potřebovat mluvit, tak jen sklopíte mikrofon, čímž se zapne produkce a díky Noise cancelling technologii bude váš rozhovor naprosto čistý a jasný.

Konektivitu sluchátek obstarávají 2x 3,5 mm jack konektory. Frekvenční rozsah sahající od 17 do 22 000 Hz zajišťuje, že posluchač může ocenit plný zvuk vysoké kvality. Sluchátka jsou vyvedena v elegantní černé barvě a hodí se do každého interiéru. 

 

Parametry a specifikace

Barva
Černá Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sennheiser PC310 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser PC310. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PC310. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PC310. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser PC310.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací