Dvouletá záruka pro firmy

SodaStream Sada SOURCE Red new

Zobrazit katalog
SodaStream Sada SOURCE Red new
5 3 hodnocení
Sodastream pro výrobu sody a perlivých nápojů, 1ks přístroje Source, 1x 1L láhve, 1 ks bombička CO2 pro přípravu až 80l nápoje
Kód:  EAN4107s1 Prod. číslo:  42001042 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

SodaStream Sada SOURCE Red new

SodaStream Sada SOURCE je inovovaný přístroj na výrobu sody v červené barvě. Balení samozřejmě obsahuje také jednolitrovou láhev z kvalitního plastu a CO2 bombičku, se kterou můžete připravit až 80 litrů nápoje.

Tím hlavním je však vlastní přístroj, který disponuje novým mechanismem Snap-Lock. Ten zajišťuje snadné uchycení láhve před sycením. Tu pak naplníte pomocí extra citlivého, dotykového systému Source, který vám umožní vybrat si ze tří úrovní perlivosti. vše se navíc zřetelně zobrazuji i na LED displeji. Nemusíte tak již nikdy vynakládat zbytečné prostředky a energii za balenou vodu, skvělou sodovku si snadno vyrobíte přímo u vás doma.

Parametry a specifikace:

Typ:
Výrobník sody SodaStream

Balení obsahuje:
1ks přístroje SOURCE SodaStream Red
1 ks praktické plastové lahve 1 l
1 ks bombička CO2 pro přípravu až 80 l nápoje
 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro SodaStream Sada SOURCE Red new Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream Sada SOURCE Red new. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SodaStream SOURCE setzen neue Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SodaStream Sada SOURCE Red new.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací