Dvouletá záruka pro firmy

Sony CMT-S20

Zobrazit katalog
Sony CMT-S20
4,1 17 hodnocení
Mikrosystém CD/MP3 přehrávač, FM rádio, dřevěné jednopásmové reproduktory, Bass Boost, 2x 5W, USB, DO
Kód:  JW136 Prod. číslo:  CMTS20.CEL Stránky výrobce

Sony CMT-S20

Kompaktní hudební systém Sony CMT-S20 se perfektně hodí k ozvučení ložnice, kuchyně nebo pracovny. Zahrnuje mechaniku pro přehrávání optických nosičů, port USB k poslechu komprimovaných hudebních souborů z přenosných datových nosičů a linkový vstup pro další přehrávače. Ve výbavě je i rádiový tuner FM. Svou hudbu můžete navíc oživit pomocí několika režimů připraveného ekvalizéru či funkce Bass Boost. Praktický dálkový ovladač vám pak umožní přecházet mezi skladbami nebo nastavit hlasitost z pohodlí vašeho křesla.
 
Parametry a specifikace:

Zvuk:
Celkový výkon zesilovače: 2x 5 W RMS
Ekvalizér (ROCK/POP/JAZZ/CLASSIC/FLAT)
Funkce Bass Boost
 
Přehrávání CD:
CD / CD-R / CD-RW
8 cm disk (CD)
 
Tuner:
FM
Předvolby pro 30 stanic

Konektory:
1x 3,5mm vstup
1x port USB (MP3/WMA)
 
Napájení:
Požadavky na napájení: 120–240 V, 50/60 Hz
Příkon během provozu: 18 W
Příkon v pohotovostním režimu: 0,5 W
 
Provedení:
Barva: černá/stříbrná
Rozměry hlavní jednotky: 170 x 131,5 x 210 mm (Š x V x H)
Rozměry reproduktoru: 148 x 240 x 127 mm (Š x V x H)
Hmotnost hlavní jednotky: 1,3 kg
Hmotnost reproduktoru: 1,2 kg/ks
 
Standardní příslušenství:
Dálkový ovladač RM-AMU179

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Poznámka:
» Všechny přehrávače

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sony CMT-S20 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony CMT-S20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CMT-S20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CMT-S20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CMT-S20.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací