AD homeoffice PET

Sony MDR-EX100AP bílá

Zobrazit katalog
Sony MDR-EX100AP bílá
4,3 12 hodnocení
Sluchátka přenosná, 5-24000Hz, 4 velikosti výměnných náušníků, přenosné pouzdro, mikrofon, pozlacený jack 3.5mm typ L
Kód:  RO965h5 Prod. číslo:  MDREX100APW.CE7 Stránky výrobce

Sony MDR-EX100AP bílá

Headset Sony MDR-EX100AP je skvělým příslušenstvím k chytrým telefonům. Na kabelu má zabudován mikrofon s multifunkčním tlačítkem pro ovládání hovorů a obsluhu přehrávání hudebních souborů. 9mm měniče s výkonnými neodymovými magnety se pak postarají o čistý přednes v celém frekvenčním spektru a s masivním basovým základem. Často cestující uživatele jistě potěší vynikající pasivní izolace od okolního hluku, jíž podporuje uzavřená konstrukce i několik párů silikonových špuntů do uší v balení.
 
Standardní příslušenství:
Ušní nástavce (SS, S, M, L)
Seřizovač kabelu

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Sony MDR-EX100AP bílá
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MDR-EX100AP biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-EX100AP weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-EX100AP weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-EX100AP bílá.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací