AP+ nový vizuál Aplikace

LAMAX E-Scooter S5000

Zobrazit katalog
LAMAX E-Scooter S5000
Elektrická koloběžka s výkonem 250 W, maximální rychlost 24 km/h, dojezd až 16 km, kapacita baterie 5 Ah, skládací konstrukce, nosnost 90 kg, hmotnost 8,4 kg
Kód:  LMA094a Prod. číslo:  LMXES5000 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

LAMAX E-Scooter S5000

Se stylovou elektrickou koloběžkou LAMAX E-Scooter S5000 snadno dojedete do práce, na schůzku, do obchodu nebo kamkoliv vás vítr zavane. A to navíc rychlostí až 24 km/h, takže vždy budete všude včas. S dojezdem 16 km dorazíte pohodlně tam i zpátky domů a ještě vám zbude kapacita na další projížďku. Nemusíte se bát defektu, bezdušové pneumatiky o velikosti 6" a 5,5" se nedají píchnout. Elektrokoloběžka LAMAX E-Scooter S5000 dostala do výbavy výkonný 250W motor, který vás vyveze i do kopce o 15° stoupání díky maximálnímu okamžitému výkonu až 310 W. Jezděte pohodlně, bezpečně a přitom ekologicky s elektrickou koloběžkou LAMAX E-Scooter S5000.


Klíčové vlastnosti elektrické koloběžky LAMAX E-Scooter S5000

  • Elektrická koloběžka pro ekologické cestování do práce, do školy nebo kamkoliv jinam
  • Dojezd až 16 km na jedno nabití koloběžky E-Scooter S5000
  • Koloběžka vyvine maximální rychlost 24 km/h
  • Baterie se pyšní kapacitou 5000 mAh
  • Motor o výkonu 250 W vás dovede vyvézt i do 15° kopce díky maximálnímu okamžitému výkonu až 310 W
  • Volíte ze 3 jízdních režimů elektrokoloběžky LAMAX E-Scooter S5000
  • Rychlé zabrzdění vám zajistí hlavní elektrická brzda v kombinaci s mechanickou nášlapnou brzdou
  • Multifunkční displej pro perfektní přehled o stavu baterie, aktuální rychlosti a dalších informacích
  • Skládací systém pro snadnou přenosnost koloběžky o váze pouhých 8,4 kg
  • U využitých bezdušových pneumatik nemůže dojít k defektu, přední kolo má 6" a zadní 5,5"
  • Bytelná a kvalitní konstrukce
  • Speciální protiskluzový ABS povrch na nášlapné dřevěné desce i řídítkách
  • Do výbavy koloběžky dále spadá přední LED světlo, zadní s funkcí obrysového a brzdového a spousta reflexních prvků
  • Elektrická koloběžka  LAMAX E-Scooter S5000 uveze osobu do 90 kg
  • Pojistka proti rozjezdu při nechtěném zmáčknutí plynu
  • Legální provoz na cestách v ČR i SR


Zábavná a přitom ekologická jízda na elektrokoloběžce LAMAX E-Scooter S5000

Se stylovou elektrickou koloběžkou LAMAX E-Scooter S5000 se do práce, do školy či na schůzku s přáteli dostavíte mnohem rychleji, než kdybyste se vydali čekat na zastávku MHD. Navíc je jízda na elektrokoloběžce mnohem ekologičtější, než městské popojíždění autem. Koloběžka E-Scooter S5000 vás ohromí svou rychlostí až 24 km/h s dojezdem 16 km a díky výškově nastavitelným řídítkům budou moci s koloběžkou jezdit jak dospělí, tak i mladiství. Mezi další přednosti koloběžky LAMAX E-Scooter S5000 patří skládací konstrukce a odpružení předního kola, takže cestování s její pomocí je maximálně komfortní.

Kvalitní provedení koloběžky E-Scooter S5000 plné bezpečnostních prvků

Elektrokoloběžka LAMAX E-Scooter S5000 přináší konec pocení se v autobuse nebo uvíznutí v dopravní zácpě. S pomocí této koloběžky s dojezdem až 16 km dorazíte pohodlně do kanceláře, do školy či do obchodu. Vepředu má elektrická koloběžka LAMAX E-Scooter S5000 zabudované LED světlo, díky kterému budete mít přehled nad cestou před vámi, a zadní světlo funguje jako obrysové i brzdové. Navíc na kvalitní hliníkové konstrukci koloběžky naleznete spoustu reflexních prvků, takže si vás každý včas všimne. Zastavení během zlomku okamžiku vám zajistí spolehlivá elektrická brzda v kombinaci s manuální. 

Moderní a přitom funkční design koloběžky E-Scooter S5000

S rychlostí elektrické koloběžky LAMAX E-Scooter S5000 až 24 km/h budete rozhodně cestovat rychleji než pěšky a přesto se vyhnete ranním zácpám na silnici. Díky výkonnému 250W motoru budete mít o zábavu postaráno na celý den. Koloběžka LAMAX E-Scooter S5000 byla navržena v originálním a moderním designu s prvky v charakteristické LAMAX barvě, které dodávají vzhledu koloběžky svěží nádech. Praktické využití našla u koloběžky S5000 dřevěná deska jako nášlapná plocha, která je díky svému pogumovanému povrchu jednoduchá na údržbu a maximálně stabilní i pohodlná při jízdě. Složenou koloběžku bez problémů přenesete jednou rukou nebo uschováte v kufru auta. Proč si nevzít elektrokoloběžku LAMAX E-Scooter S5000 třeba s sebou na dovolenou, abyste toho stihli vidět více?

Neustálý přehled o rychlosti a stavu baterie

U elektrické koloběžky LAMAX E-Scooter S5000 budete mít na displeji perfektní přehled o veškerých důležitých údajích týkajících se vaší jízdy, jako např. o zbývající energii nebo aktuální rychlosti jízdy. Dojezd až 16 km zajišťuje vysokokapacitní baterie, díky které budete moci dojet pohodlně do práce či do školy. A ten nejlepší zážitek z jízdy na koloběžce LAMAX E-Scooter S5000 vám zajistí bezdušové pneumatiky na veškerých zpevněných površích.


LAMAX E-Scooter S5000

Dojezd 16 km a 3 režimy jízdy

Elektrická koloběžka LAMAX E-Scooter S5000 dovede na jedno nabití ujet až 16 km, takže se bez obav dostanete do práce či do školy. Vybírat můžete ze 3 rychlostních režimů, přičemž eko mód umožní používat koloběžku S5000 i začátečníkům a dětem.

LAMAX E-Scooter S5000

Výkonný motor i baterie

Na rovince s 250W motorem koloběžky E-Scooter S5000 pojedete jako draci, ovšem nemusíte se bát ani jízdy do kopců, neboť motor dovede dosáhnout maximálního výkonu až 310 W. O dostatečnou energii se stará baterie s kapacitou 5000 mAh.

LAMAX E-Scooter S5000

Rychlost až 24 km/h

Při nejrychlejším módu dosáhnete s elektrickou koloběžkou LAMAX E-Scooter S5000 rychlosti až 24 km/h, takže se snadno vyhnete zácpám či čekání na hromadný dopravní prostředek. Ovšem nezapomeňte si doma helmu a chrániče.


LAMAX E-Scooter S5000

Maximální bezpečí s koloběžkou LAMAX E-Scooter S5000

S koloběžkou LAMAX E-Scooter S5000 se nemusíte bát vyrazit na cestu, neboť obsahuje mnoho bezpečnostních prvků, díky kterým vás každý včas uvidí. Na cestu vám posvítí přední LED světlo, zadní poslouží jako světlo obrysové i brzdové a reflexní prvky zajistí vaši dostatečnou viditelnost za šera a noci. Navíc o sobě můžete dát vědět také zvonkem. Kombinace elektrické brzdy s manuální zajistí v případě nouze rychlé zastavení.

LAMAX E-Scooter S5000

Pojistka proti rozjezdu

Bezpečí je vždy na prvním místě a proto dostala elektrokoloběžka LAMAX E-Scooter S5000 do výbavy pojistku proti nechtěnému rozjezdu, se kterým nemůže dojít k nehodě při nechtěném zmáčknutí plynu. Motor se totiž aktivuje až od rychlosti 5 km/h - tedy až se sami odrazíte.

LAMAX E-Scooter S5000

Snadná přenosnost koloběžky LAMAX E-Scooter S5000

Díky váze pouhých 8,4 kg je koloběžka E-Scooter S5000 mnohem lehčí než konkurenční koloběžky a snadno ji tak přenesete i v jedné ruce. Pohodlnou přenositelnost podporuje také možnost složení koloběžky, takže se vleze bez problémů klidně i do kufru.


LAMAX E-Scooter S5000

Přehledný displej

Perfektní přehled o údajích jako je stav baterie, aktuální rychlost jízdy, právě zvolený druh jízdního režimu nebo zda máte zapnuté světlo, vám poskytne multifunkční displej elektrokoloběžky LAMAX E-Scooter S5000.

LAMAX E-Scooter S5000

Nastavitelná řídítka a odpružení kola

S koloběžkou LAMAX E-Scooter S5000 bude moci jezdit opravdu každý z rodiny, neboť si nastaví libovolnou výšku řídítek podle sebe. Navíc se budete cítit komfortně i při jízdě na nerovnostech díky kvalitnímu odpružení předního kola.

LAMAX E-Scooter S5000

Kvalitní konstrukce a ABS povrch koloběžky E-Scooter S5000

Koloběžka LAMAX E-Scooter S5000 je sestavena z kvalitních a funkčních materiálů, díky kterým u ní můžete očekávat výjimečně dlouhou životnost. Na nášlapné desce i řídítkách koloběžky LAMAX E-Scooter naleznete speciální protiskluzovou gumovou úpravu, která se navíc snadno udržuje čistá.


LAMAX E-Scooter S5000

Bezdušové pneumatiky

Na cestě vás nečeká žádný defekt ani jiná nepříjemnost, neboť  koloběžka LAMAX E-Scooter S5000 dostala do výbavy bezdušové pneumatiky, které se nedají píchnout. Kola perfektně drží a snadno si poradí s každým povrchem při jízdě městem.

LAMAX E-Scooter S5000

Legální provoz v ČR i SK

Ne každá elektrická koloběžka může v České republice na cesty. To se ale netýká LAMAX E-Scooter S5000, která splňuje veškeré podmínky pro provoz na pozemních komunikacích v ČR, stejně jako např. jízdní kolo. Vždy však dodržujte pravidla silničního provozu a nezapomínejte na helmu a jiné ochranné pomůcky.

LAMAX E-Scooter S5000

Kvalitní servis a bohatý výběr příslušenství od LAMAX

Přímo od LAMAX můžete ke koloběžce E-Scooter S5000 pořídit také další příslušenství, jako např. helmu, tašku, držák na telefon nebo třeba bezpečnostní zámek. Široká dostupnost náhradních dílů vám zajistí jízdu bez starostí za jakýchkoli podmínek. V případě servisu máte dopředu garantované ceny oprav a specializovaný servis navíc obstará i veškeré mimozáruční opravy, jako např. výměnu pneumatik.


V balení elektrické koloběžky LAMAX E-Scooter S5000 naleznete:

  • Koloběžka LAMAX E-Scooter S5000
  • Nabíječka
  • Návod
  • Zvonek

Parametry a specifikace

Určení
Pro dospělé, Pro děti Hotovo!
Maximální výška jezdce
190 cm Hotovo!
Minimální výška jezdce
130 cm Hotovo!
Nosnost
90 kg Hotovo!
Hmotnost
8,4 kg Hotovo!

Jezdec

Určení
Pro dospělé, Pro děti Hotovo!
Maximální výška jezdce
190 cm Hotovo!
Minimální výška jezdce
130 cm Hotovo!

Konstrukce

Nosnost
90 kg Hotovo!
Hmotnost
8,4 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliník Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Městská Hotovo!
Další vlastnosti
Skládací konstrukce, Nastavitelná výška řídítek Hotovo!
Barva
Černá, Zelená Hotovo!
Osvětlení
Přední světlo Hotovo!

Kola

Průměr předního kola
152,4 mm (6 ") Hotovo!
Průměr zadního kola
139,7 mm (5,5 ") Hotovo!

Pohon

Výkon
250 W Hotovo!
Maximální rychlost
24 km/h Hotovo!
Maximální stoupání
15 % Hotovo!

Baterie

Maximální dojezd
16 km Hotovo!
Kapacita baterie
5 Ah Hotovo!
Typ baterie
Lithiová Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, jeden zákazník zde položil otázku k manuálu, kde je uvedeno, že koloběžka sepne až při překročení rychlost 5km/h, znamená to tedy že se koloběžka nerozjede z nulové rychlosti? A dále v jakém výškové rozsahu jsou stavitelná řidítka? Děkuji

Jaká je kvalita materiálů a zpracování? Díky

Jaký je reálný dojezd při váze 85kg?

Dobrý deň, ako dlho sa nabíja baterka, a môže na nej jazdiť dieťa 8r?ma výšku 130cm... Ďakujem za odpoveď

Dobry den, jak jsou na tomto modelu reseny brzdy, jedna se jen o mechanickou brzdu na seslapnuti nouhou na zadnim kolecku? Dekuji

Dobrý deň. Max hmotnosť je 90kg. Ja mám 98kg. Chcel by som sa spýtať, či by si sa mohla kolobežka zlamat, alebo by bola iba menšia rýchlosť.

Dobrý den, v návodu je uvedeno, že elektromotor se spustí (při rozjezdu) až při rychlosti nad 5 km/hod. Je potřeba se znovu odrazit i v průběhu jízdy když (po přibrždění) rychlost klesne pod 5 km/h? Dá se tato funkce vypnout? Děkuji

Jak dlouho koloběžka vydrží? Baterie nemyslím dobýjení ale životnost? Dékuji

da sa na nej aj odrazat

bude to spravna volba ak som ešte nemal elektricku kolkobezku ?

12
Diskuze a poradna k LAMAX E-Scooter S5000
Příslušenství pro LAMAX E-Scooter S5000 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX E-Scooter S5000.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací