Ninebot by Segway® Z10

Zobrazit katalog
Ninebot by Segway® Z10
3,9 7 hodnocení
Jednokolka - dojezd až 90km; rychlost 45km/h; výkon 1800W; nosnost 150kg
Kód:  NINEZ10 Prod. číslo:  8719324556460 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Ninebot by Segway® Z10

Král mezi jednokolkami

Ninebot by Segway Z10 je revoluční jednokolkou, na které si užijete spoustu zábavy při jízdě v městské dopravě i v terénu. Jednokolka dosahuje rychlosti až 45 km/h a řadí se tak k nejrychlejším z řady Segway. Poháněna je vysoce kvalitní Li-ion baterií, která zajistí dojezd 90 km, tedy přibližně 9 hodin jízdy. Díky dlouhému dojezdu je jednokolka ideální i pro delší cesty a výlety. Špičkovou stabilitu umožňuje robustní 18" kolo s terénním vzorkem a pneumatikou o tloušťce 4,1 ", díky čemuž se nemusíte obávat jízdy na hrubé dlažbě, v bahnu či na jiném nerovném povrchu. Ninebot by Segway Z10 je jednokolkou pro teenagery i dospělé, kteří se chtějí přemísťovat moderním způsobem.

Klíčové vlastnosti jednokolky Ninebot by Segway Z10

  • Jednokolka určená do města i do terénu
  • S maximální rychlostí 45 km/h a dojezdem 90 km
  • Robustní 18" kolo s terénním vzorkem
  • Ergonomicky tvarované pedály pro maximální pohodlí
  • Zadní i difuzní světla, LED diody pro skvělou viditelnost
  • Inteligentní systém pro správu baterií
  • Ninebot by Segway Z10 poháněna Li-ion baterií
  • Odnímatelný blatník
  • Integrovaný displej
  • Barevné provedení: černé

Hmotnost:
24 kg

Nosnost:
150 kg

Rozměry:

53 × 45,7 × 17,8 cm

Rychlost

45 km/h

Dojezd

90 km

Rozměr kola

18×4,1 palce

Skvělé vybavení

Vydáte-li se na projížďku do terénu či vás zastihne nepříznivé počasí, zajisté oceníte blatník, který můžete v případě potřeby odejmout. K maximální možné stabilitě přispějí ergonomické pedály, které umožní pevné držení vašich chodidel a velmi pohodlnou jízdu. Součástí jednokolky je rovněž páka vhodná nejen pro účely dojezdu. Páku můžete kdykoli dle potřeby odebrat.

25o stoupání

Úzké cesty

Bahno

Nerovný povrch

Tráva

Viditelnost za všech podmínek

Ninebot by Segway Z10 je vybavena automatickými opticko-indukčními LED diodami, zadními světly i difuzními světly, která zajistí viditelnost za všech podmínek. Nechybí ani integrovaný displej, který informuje o stavu baterie. Jednokolka navíc disponuje inteligentním systémem pro správu baterií, ta brání baterii vůči přehřívání, přepětí a podpětí, čímž zaručuje, že baterie zůstane v perfektním stavu. Ninebot by Segway Z10 je skutečně revolučním způsobem přepravy.

Vše přehledně v mobilní aplikaci

Díky mobilní aplikaci můžete pomocí Bluetooth spojit váš telefon s jednokolkou Ninebot by Segway Z10 a mít naprostý přehled o jízdních údajích, provádět diagnostiku nebo nastavit jízdní parametry a osvětlení. Rychle a jednoduše.  

Parametry a specifikace

Max. nosnost
150 kg Hotovo!
Maximální dojezd
90 km Hotovo!
Maximální rychlost
45 km/h Hotovo!
Výkon
1 800 W Hotovo!
Hmotnost
24 kg Hotovo!

Maximální nosnost

Max. nosnost
150 kg Hotovo!

Dojezd a rychlost

Maximální dojezd
90 km Hotovo!
Maximální rychlost
45 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
1 800 W Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
24 kg Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Ahojte, chcem sa spýtať či mal niekto z Vás s jednokolkou Z10 taký problém ako ja teraz a co sa stým dalo robiť. Bateria mi signalizuje abnormálna komunikácia. A jedna časť tej bateria sa nedobija. a ide len veľmi pomaly keď trochu zrychlim tak začne pískať a spomalí ma

Kedy bude prosím nejaká akcia vo forme zľavy na túto jednokolku Z10, ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký graf brzdné dráhy km/h vs m. Popřípadě nastínit tuto vlastnost Ninebot by Segway® Z10 Děkuji

Dobrý den může se jednokolka Ninebot by Segway® Z10 používat i v dešti?

Dobrý den, máte někdo informaci jestli se už vyřešil problém s prvky které se v jednokolce grilují (řídící deska)? Je celkem spousta zpráv o této vadě, objevuje se po různě a samozřejmě tomu pomáhá teplo a třeba kopce kdy jednokolka podává max výkony. Né všem se to však stalo, třeba se to vyřešilo pro EU verzi.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na životnosť tohto produktu. Teoreticky cca koľko km by mohol spraviť?

Dobrý den, Je možné si u vás jednokolku vyzkoušet na Showroomu v Holešovicích? Děkuji

Dobrý den Dodavate s Českým manuálem a certifikací EU? Jsou zaručeny náhradní díly a servis po dobu záruky?

Chcem upozorniť na predĺženie dodávané k ventilu. Je nepoužiteľné. Akurát si s ním znížite tlak v pneu a nedá sa dofúkať. Odporúčam si najskôr zohnať iné. Napríklad v pneuservise na nákladné vozidlá majú za pár centov plastové predĺženie. Neviem kde urobili páni z Číny chybu, ale takéto niečo pribaliť ??? Poprosím predajcu aby na toto zákazníka upozornili a zjednali nápravu. Ďakujem

Je povoleno s tim jezdit na ulici v ćr? A je helma povinná?

12
Diskuze a poradna k Ninebot by Segway® Z10
Příslušenství pro Ninebot by Segway® Z10 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ninebot by Segway® Z10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ninebot by Segway® Z10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ninebot by Segway® Z10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ninebot by Segway® Z10.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací