MS hokej P&G boost

Symantec Norton 360 2014 pro 1 uživatele + Norton Mobile Security 3.0 pro 3 zařízení

Zobrazit katalog
Symantec Norton 360 2014 pro 1 uživatele + Norton Mobile Security 3.0 pro 3 zařízení
5 2 hodnocení
Antivirus na 12 měsíců
Kód:  WZ666di2 Prod. číslo:  21314146 Stránky výrobce
Symantec Norton 360 2014 pro 1 uživatele + Norton Mobile Security 3.0 pro 3 zařízení Prodej skončil

Symantec Norton 360 2014 pro 1 uživatele + Norton Mobile Security 3.0 pro 3 zařízení

Kombinace nástrojů pro zabezpečení vašeho PC, notebooku či mobilního telefonu od špičkového výrobce. Norton 360 je ideální nástroj pro nalézání a blokování nebezpečných stránek a odstraňování infikovaných souborů. K identifikaci virů napomáhá nepřetržité monitorování a kontrola stažených souborů, navštěvovaných webových stránek a sociálních sítí. Software zároveň poskytuje aktivní ochranu před novými hrozbami. Nové verze programu a definice virů jsou stahovány pomocí inteligentní automatické aktualizace - ke stažení a instalování dochází v době, kdy je počítač jen minimálně vytížen. Norton nabízí i hloubkové čištění, které odstraní i těžko odstranitelnou infekci.

Norton 360 ve verzi 2014 však přináší i řadu dalších zajímavých funkcí. Funkce Safe Web vás upozorní, zda je bezpečné navštívit stránku ještě předtím, než na ni vstoupíte. Ochrana e-mailové schránky zase zabrání problémům, které může přinášet nevyžádaná pošta. Nezapomnělo se ani na obranu před odcizením osobních údajů v podobě scamu či phishingu. Brána firewall zabezpečí vaši domácí síť před přístupem nežádoucích osob. Norton obsahuje i rodičovský zámek, který umožňuje sledovat, co dělají vaše děti na počítači a internetu. Norton 360 také umožňuje automatickou zálohu souborů na disk či na 2 GB online uložiště. Díky službě Norton Management, ke které máte nepřetržitý přístup, můžete spravovat online váš software Norton.

Norton Mobile Security představuje účinnou ochranu pro váš mobilní telefon a tablet vybavený systémem Android či iOS. Aplikace slouží k identifikaci škodlivého kódu, který může poškodit vaše mobilní zařízení. Neustále jsou tak kontrolovány stažené aplikace a jejich aktualizace, webové stránky a všechny soubory. Pokud dojde k odcizení mobilního zařízení, můžete na mapě sledovat, kde se právě nachází a zároveň můžete na dálku i pořídít snímek nového majitele. Užitečná je také funkce vzdáleného uzamknutí nebo vymazání soukromých dat pomocí speciální webové stránky. Ochranu vašeho soukromí poskytuje blokování nevyžádaných hovorů a textových zpráv. Práci s telefonním seznamem usnadňuje možnost zálohování, jednoduché obnovy a sdílení kontaktů mezi všemi mobilními zařízeními s Androidem nebo iOS.

Licence je určena pro 1 uživatele s možností instalace na 3 zařízení s platností na 1 rok.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Symantec Norton 360 2014 pro 1 uživatele + Norton Mobile Security 3.0 pro 3 zařízení
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Symantec Norton 360 2014 pro 1 uživatele + Norton Mobile Security 3.0 pro 3 zařízení.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací