PET Dvouletá záruka pro firmy

Tefal Character Induction 32cm C6780852

Zobrazit katalog
Tefal Character Induction 32cm C6780852
4,5 2 hodnocení
Pánev vnitřní povrch TITANIUM PRO® , Thermo-SpotTM, silné dno Induction, pro všechny typy tepelných zdrojů včetně indukce, červená
Kód:  TEFNP025 Prod. číslo:  C6780852 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Tefal Character Induction 32cm C6780852 Prodej skončil

Tefal Character Induction 32cm C6780852

Vysoce kvalitní pánev Tefal Character Induction s průměrem 32 cm je ideálním pomocníkem do kuchyně. Disponuje vnitřním extra nepřilnavým povrchem TITANIUM PRO®, indikátorem teploty Thermo-SpotTM a pohodlnou ergonomickou rukojetí.

Extra nepřilnavost

Kvalitní vnitřní nepřilnavý povrch TITANIUM PRO® je obohacen titanem a tvrdou minerální bází. Je vytvrzený patentovaným procesem fůze. Vyniká zesílenou vrchní vrstvou, dlouhodobou odolností a vysokou nepřilnavostí, díky níž své jídlo zaručeně nikdy nepřipálíte. Silné dno Induction s diskem z nerezové oceli zajišťuje efektivní a rovnoměrný rozvod tepla po celé spodní ploše nádoby a je také odolné proti deformacím.

Dokonalá kontrola vaření

Pánvička je vybavena indikátorem teploty Thermo-SpotTM. Ten signalizuje okamžik, kdy pánev dosáhla správné teploty a vy tak můžete začít s přípravou pokrmu. Nedojde tak k nadměrnému rozehřátí pánve a výsledky přípravy pokrmu budou doslova vynikající. Thermo-Spot se skládá ze dvou barevných odstínů citlivých na změnu teploty. Při dosažení ideální teploty pro smažení (přibližně 180 °C) získá indikátor jednolitou barvu.

Pohodlí a bezpečí

Pánve od firmy Tefal jsou vždy zárukou pohodlného, rychlého a v neposlední řadě také zdravého vaření. Ergonomická rukojeť zajišťuje komfort a zároveň ochranu před bolestivým popálením. Nádobí Tefal je navíc zdravotně naprosto nezávadné a šetrné k životnímu prostředí. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, která je pro výrobu nádobí hojně využívaná i přesto, že je velmi nebezpečná jak pro člověka, tak i pro životní prostředí. Pánev Tefal Character Induction je možné používat na plynových, elektrických, sklokeramických i indukčních tepelných zdrojích.

Hlavní přednosti:

  • Extra nepřilnavý povrch TITANIUM PRO®
  • Silné dno Induction pro perfektní rozvod tepla
  • Spolehlivý indikátor teploty Thermo-SpotTM
  • Ergonomická rukojeť pro maximální pohodlí
  • Zdravý způsob vaření

Parametry a specifikace:

Průměr pánve:
32 cm

Materiál:
Hliník
Nerezová ocel

Vnitřní povrch:
Nepřilnavý TITANIUM PRO®

Barva:
Červená

Přečíst více

Parametry a specifikace

Průměr horního okraje pánve
32 cm Hotovo!
Vnitřní povrch
S příměsí titanu Hotovo!
Typ
Klasická Hotovo!
Funkce
Indikátor teploty Hotovo!

Rozměry

Průměr horního okraje pánve
32 cm Hotovo!

Povrch

Vnitřní povrch
S příměsí titanu Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Funkce a příslušenství

Funkce
Indikátor teploty Hotovo!

Historie značky Tefal se začala psát roku 1954, kdy značku založil ve Francii Marc Grégoire po té, co doma vyrobil pro svou manželku první nepřilnavou pánev. Postupně povrch aplikoval i na další kuchyňské náčiní a revoluce ve vaření byla na světě. Během své dlouhé historie přišla značka s obrovským množstvím převratných inovací, mezi kterými zmiňme například bezdrátovou žehličku. V současnosti zahrnuje široká nabídka značky Tefal nejen téměř všechny myslitelné pomocníky do kuchyně, ale i například žehličky nebo váhy. Od roku 1968 patří značka Tefal do silné mezinárodní skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všechny pánve
» Všechny Pánve Tefal
» Všechno Nádobí Tefal
» Všechny vestavné sporáky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Tefal Character Induction 32cm C6780852 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Character Induction 32cm C6780852. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Charakter Induktion 32 cm C6780852. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Charakter Induktion 32 cm C6780852. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Character Induction 32cm C6780852.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací