Dvouletá záruka pro firmy

Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard Sleeve Black 14"

Zobrazit katalog
Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard Sleeve Black 14"
4,5 9 hodnocení
Pouzdro na notebook do 14", 235x340x21mm, 0.201kg
Kód:  NT499o5b Prod. číslo:  0B95778 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard Sleeve Black 14" Prodej skončil

Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard Sleeve Black 14"

Lenovo Standard Sleeve je ochranné pouzdro určené pro ultrabook Lenovo ThinkPad. Pouzdro je vyrobeno z odolného polyesteru a zabezpečuje tak dokonalou ochranu před nárazy. Má měkký vnitřek v červeném designu pro dokonalou ochranu před poškrábáním nebo šmouhami. Uzavírá se pomocí magnetického uzávěru, aby bylo zabráněno nechtěnému otevření. Pouzdro představuje ideální zabezpečení vašeho zařízení během cest do práce, do školy nebo za zábavou. Ocení jej milovníci elegantního, ale funkčního zboží.
 
Parametry a specifikace:

Určeno pro:

ultrabook ThinkPad do velikosti 14"

Materiál:
polyester

Barevné provedení:
černá

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard Sleeve Black 14" Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard Sleeve Black 14 ". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard-Hülsen-Schwarz 14 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard-Hülsen-Schwarz 14 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo ThinkPad 14W Ultrabook Standard Sleeve Black 14".
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací