Urbanears SLUSSEN Petrol

Zobrazit katalog
Urbanears SLUSSEN Petrol
Adaptér speciální mixážní adaptér do sluchátkové zdířky pro iPhone a iPad, rozděluje zvuk do dvou kanálů, barva modrá
Kód:  UBN001d Prod. číslo:  4090790 Stránky výrobce
Urbanears SLUSSEN Petrol Prodej skončil

Urbanears SLUSSEN Petrol

Relativně nová společnost Urbanears přistupuje ke svým výrobkům s proslulou skandinávskou pečlivostí. Ze soudku inovativních nápadů tentokrát vytahuje miniaturní rozdvojku, která po zasunutí do 3,5 mm jacku promění každý iPhone nebo iPad ve špičkový mixážní pult. Reprodukce aktuálních hitů v novém podání může začít prakticky okamžitě. Stačí si bleskově stáhnout potřebnou aplikaci, jež je k dispozici zcela zdarma a pustit se do díla. Samotná aplikace disponuje nejen ekvalizérem, ale i celou řadou režimů, mícháním songů a podobnými vychytávkami. Každá párty ve vaší režii se stane legendární akcí.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
iPhone
iPad

Rozměry:
50 x 35 mm

Barva:
Modrá

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Urbanears Slussen Petrol. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Urbanears Slussen Benzin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Urbanears Slussen Benzin. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Urbanears SLUSSEN Petrol.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací