AP+ nový vizuál Aplikace

VU+ Wireless USB Adapter

Zobrazit katalog
VU+ Wireless USB Adapter
4,6 17 hodnocení
WiFi modul 150Mbps, pro satelitní přijímače VU+ a pro AB CryptoBox 6XX/5XX/4XX
Kód:  JT101a Prod. číslo:  U154 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

VU+ Wireless USB Adapter Prodej skončil

VU+ Wireless USB Adapter

Připojte váš satelitní přijímač bezdrátovým WiFi místo klasického síťového kabelu. S bezdrátovým modulem se vyhnete nepříjemnému tahání kabelu od vašeho modemu či routeru. Tento modul stačí pouze zapojit do USB portu přijímače, vložit nastavení vaší stávající sítě a jste připraveni na nekonečný svět internetu.


Parametry a specifikace:

Určeno pro: satelitní přijímače Vu+
Rozhraní: USB, WiFi
Rychlost: 150Mbps

Pro modely: Celá řada VU+ a celá řada AB CryptoBox 6XX/5XX/4XX

Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, funguje adaptér tak že ho zapojím do počítače a můžu se bezdrátově připojit ke své Wi-Fi ?? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den bude fungovat se set top boxem (113567) Samsung GX-MB540TL - DVB-T2 - černý ?? Dekuji za odpoved

Dobrý den, cd co bylo pribaleno jsem omylem poškodil tak,že to už asi nikdo nerozjede a zvládne to připojení Windows 10? Děkuji

Dobry den. Mam televizor LG 32LB561U a internet s modemom od UPC router EVW3226. bude mi vase zariadenie fungovat na mojej TV?dakujem

Dobrý den, mám dotaz ohledně kompatibility WiFi VU+ Wireless USB Adapteru na Smart televizi Samsung. Díky za odpověď:Filip Gürtler

Dobrý den, nový model cryptobox 700 HD tento přijímač podporuje, či nikoliv?!

Trocha sa stracam... uvadzate podla nazvu ze je to WIFI modul pre zariadenia VU+ a v odpovedi citatelovy uvadzate ze je to vyhradne pre AB Cryptoworks.... Tak ako je to teda? Bude spolupracovat so zariadenim VU+ Zero?

Dobry den, je tento WiFi modul kompatibilny aj so settopboxom Samsung EVO-S?

Je to na všechny wi-fi sítě?

Dobrý den, dá se použít i na televizi?

Diskuze a poradna k VU+ Wireless USB Adapter
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vu + WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VU+ Wireless USB Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VU+ Wireless USB Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vu + Wireless USB Adapter.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací