AP+ nový vizuál AD elektro

Xtreamer SideWinder 4

Zobrazit katalog
Xtreamer SideWinder 4
2,0 1 hodnocení
Multimediální přehrávač s DVB-T2 tunerem, Dual-Core 1.5GHz, Android 4.2, XBMC, AirPlay, Miracast, DLNA, 3x USB 2.0, HDMI 1.4, webový prohlížeč, české OSD menu, čtečka paměťových karet, LAN, WiFi, dálkové ovládání AirMouse
Kód:  QL249j5 Prod. číslo:  UMNP000883

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Xtreamer SideWinder 4

SideWinder 4 není jen přehrávač, ale celá brána do online světa a nekonečného portfolia zábavy. Je to přitom cenově dostupný systém, který obohacuje televizor o přístup k digitálnímu televiznímu vysílání přes DVB-T/T2, internetovému přehrávání videí i k vaší vlastní sbírce videí až do rozlišení Full HD. Stačí jej zapojit do zásuvky a celý svět filmů, hudby, sportu a živého televizního vysílání budete mít na jednom místě. Nadstandardní výbavou je 2jádrový procesor pro systém Google Android, kam si lehce doplníte nejrůznější aplikace. Ruku v ruce s výkonným hardwarem se nabízejí i graficky podařené hry. Díky jeho prostředí získáte takřka neomezené možnosti, které uzpůsobíte dle vašich představ využití. Velkou výhodou je i dodávaná AirMouse pro obsluhu jednoduchým pohybem ruky.

Přístroj podporuje přehrávání multimediálních dat z externího USB disku, USB flashdisku, paměťové karty Micro SD nebo streamováním obrazu i zvuku přes počítačovou síť z počítače, notebooku nebo jiného zařízení v síti. Z tabletu nebo telefonu pod systémy Android a iOS můžete bezdrátově streamovat obsah na širokoúhlý televizor přes Xtreamer SideWinder4. Takže pokud chcete sledovat film uložený na jednom ze svých zařízení, nemusíte nic kopírovat a obsah se objeví na velké obrazovce - ideální pro sdílení zábavy s přáteli nebo rodinou. Zároveň slouží jako server UPnP, tedy snadno si z něj přehrajete hudbu, videa a obrázky na telefonu a na zařízeních v síti s podporou DLNA, což jsou v dnešní době i Smart televizory, stolní přehrávače a podobně.

Parametry a specifikace:

Hardware:
Procesor: 2jádrový AML8726 Mx-D (AMLOGIC) ARM Cortex-A9 s frekvencí 1,5 GHz
RAM: 1GB DDR3
Flash: 8 GB NAND Flash

Operační systém:
Google Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Tuner:
DVB-T/T2

Podporované formáty:
Video: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/WEBM/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP…
Audio: MP3/WMA/WMV/APE/OGG/FLAC/AAC… (Dolby & DTS 2ch výstup, 5CH & 7CH passthrough)

Rozhraní:
HDMI 1.4
SPDIF optický výstup
RJ-45 Ethernet jack (10/100Mbps)
Micro SD slot
3x USB 2.0 HOST
WiFi 802.11 b/g/n (podpora AirPlay, Miracast, DLNA)

Rozměry:
8,2 x 18 x 3,5 cm

Hmotnost:
395 g

Poznámka:
» Všechna multimediální centra
» Všechny přehrávače
» Všechny video přehrávače

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Xtreamer SideWinder 4 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xtreamer SideWinder 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtreamer SideWinder 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtreamer SideWinder 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xtreamer SideWinder 4.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací