Dvouletá záruka pro firmy

YAMAHA YSP-1400 černý

Zobrazit katalog
YAMAHA YSP-1400 černý
4,9 9 hodnocení
SoundBar Zvukový projektor se 5.1 zvukem, s 8 směrovými reproduktory a 2 woofery s digitálními zesilovači, 76W 8x2W+2x30W, Cinema DSP, DTS-HD/Dolby, Bluetooth, optical digital, coaxial digital, RCA, mini jack
Kód:  YM610a41 Prod. číslo:  AYSP1400BL Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

YAMAHA YSP-1400 černý

Dopřejte si plnohodnotný 5.1kanálový zvuk bez potřeby instalace mnoha reprosoustav a skrývání nevzhledné kabeláže. Soundbar Yamaha YSP-1400 využívá zvukové pole 8 nastavitelných paprskových měničů, na které plynule navazuje dvojice basových na stranách jednotky. Samozřejmostí je podpora moderních zvukových technologií a přítomnost bezdrátového rozhraní Bluetooth pro možnost ovládání a přehrávání hudby pomocí mobilních telefonů.

Klíčové prvky:

  • Technologie digitálního zvukového projektoru reprodukuje skutečný prostorový zvuk.
  • Zdvojený basový měnič pro silné a bohaté basy, plus výstup pro aktivní subwoofer.
  • Bezdrátové přehrávání hudby z vašeho chytrého telefonu nebo tabletu přes Bluetooth.
  • Aplikace pro ovládání chytrými telefony s iOS a Android (HT Controller).
  • Technologie Clear Voice se stará o zřetelnou reprodukci dialogů.
  • Technologie UniVolume zachovává stejnou úroveň hlasitosti různých zdrojů.
  • Opakovač signálu dálkového ovladače televizoru pro použití při položení před IR snímač televizoru.
  • Funkce učení se pokynů dálkového ovladače vašeho televizoru pro pohodlnější obsluhu (funkce zapnutí/vypnutí a nastavení hlasitosti).


Luxusní vzhled


Moderní a nadčasový design s lesklým černým povrchem dodá vaší ploché obrazovce jedinečný nádech a díky kompaktním rozměrům se zařízení vejde tak akorát před ni. Zvuk propojíte jediným kabelem a nemusíte tak pracně rozmísťovat reproduktory a kabely po celé místnosti.

Opravdový prostorový zvuk


Digitální zvukové projektory Yamaha vytváření skutečný (nejen pouze virtuální) prostorový zvuk pomocí zvukových paprsků, které se vhodným nasměrováním odrážejí od stěn místnosti a vytvářejí tak opravdu úžasný prostorový efekt. Nasměrování těchto měničů může být pomocí dálkového ovladače nebo speciální aplikace manuálně nastaveno přesně podle vaší místnosti.

Subwoofer v těle


K soundbaru YSP-1400 nepotřebujete dokupovat žádný subwoofer. Uvnitř konstrukce se totiž kromě osmi reproduktorů nacházejí také dva dolů směřující subwoofery. Ty pak společně vytvářejí zvuk s vysokou silou a přesností ideální pro nezapomenutelné filmové momenty či hudební koncerty.

V centru dění


Ultrasofistikovaná technologie CINEMA DSP od společnosti Yamaha vytváří neuvěřitelně realistické zvukové prostředí. Na výběr máte hned ze čtyř režimů, mezi než patří film, hudba, sport a hra.

Hudba odkudkoliv


Zaplňte si domov hudbou snadným a rychlým způsobem. Pomocí zabudovaného Bluetooth totiž můžete k soundbaru připojit kompatibilní zařízení, a přenášet tak hudbu přímo z chytrých mobilních telefonů, tabletů či notebooků. Zapnout lze také Bluetooth pohotovostní režim, který umožňuje automatické zapínání a vypínání pro úsporu energie.



Bohaté možnosti


Propojení soundbaru Yamaha s televizí je opravdu snadné a stačí vám k tomu jediný kabel. Na zadní straně se totiž nachází dvojice digitálních vstupů, jeden optický a koaxiální. K dispozici jsou také dva analogové vstupy pro připojení externích zařízení, jako jsou například MP3 přehrávače.




Ovládání mobilem


Speciální aplikace Home Theater Control App (HT Controller) dokáže přes Bluetooth rozhraní ovládat a měnit nejrůznější nastavení soundbaru přes chytré mobilní telefony a tablety s operačními systémy Google Android nebo Apple iOS. 

Bez blokování signálu


Neobávejte se blokování signálu při umístění soundbaru před televizor. Praktický opakovač signálu na zadní straně totiž přenese signál z ovladače do TV.

Jediný ovladač


Používejte jeden ovladač na ovládání televizoru i soundbaru. YSP-1400 se dokáže naučit reagovat na váš TV ovladač, a vy tak nemusíte zbytečně používat dva.

Neměnná hlasitost


Jistě znáte tu nepříjemnou situaci, kdy je hlasitost reklam výrazně vyšší než u filmu. Inženýři z firmy Yamaha však zapracovali na technologii UniVolume, která i při zvýšení hlasitosti ze zdroje udržuje stále stejnou úroveň hlasitosti reproduktorů. Tuto praktickou funkci si dle vlastních preferencí můžete zapnout, či ji nechat vypnutou.



Parametry a specifikace:


Zvukové charakteristiky:
Počet kanálů: 5.1
Výkon zesilovače: 76 W (8x 2 W pro paprskové repro / 2x 30 W pro basové repro)
Paprskové repro: 8x 28 mm
Basové repro: 2x 85 mm 

Konektory:
1x digitální optický vstup
1x digitální koaxiální vstup
2x analogový vstup (RCA L/R a 3,5mm zásuvka)
1x výstup pro aktivní subwoofer
 
Bezdrátová konektivita:
Bluetooth
 
Zvuk:
Digitální zvukový procesor
Režimy DSP: film / hudba / zábava (sport, hry)
UniVolume (automatické vyrovnání hlasitosti různých zdrojů)
 
Dekódování:
Dolby Digital, DTS
 
Další funkce:
Aplikace pro ovládání chytrými telefony pro iOS a Android (HT Controller)
Opakování signálu dálkového ovladače (vhodné, když soundbar blokuje IR televizoru)
 
Napájení:
Spotřeba: 24 W
Spotřeba v pohotovostním režimu: 0,5 W
 
Provedení:
Barva: černá
Rozměry: 1000 x 96 x 133/141 mm (Š x V x H/H  s držákem)
Hmotnost: 4,3 kg
 
Standardní příslušenství:
Dálkové ovládání + 2x baterie AAA
Optický kabel délky 1,5 m
Šablona pro montáž na zeď

Přečíst více

Parametry a specifikace

Typ připojení
Digitální koaxiální, Digitální optické, RCA - Cinch Hotovo!

Připojení

Typ připojení
Digitální koaxiální, Digitální optické, RCA - Cinch Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro YAMAHA YSP-1400 černý Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA YSP-1400 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA YSP-1400 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA YSP-1400 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA YSP-1400 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací