YubiKey 5C NFC

Catalogue
YubiKey 5C NFC
4.7 16 rating
Authentication Token - Universal security token with USB-C interface and NFC chip, support for FIDO2 (passwordless authentication) protocols, OTP, PIV (Smart Card) and OpenPGP, to make your email as secure as possible, social networks, crypto exchange or access to a computer, with just the touch of a finger, you completely eliminate the threat of phishing.
1 929,-
Price Guarantee
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Warranty 24 months Code:  YUBIK002a5 Product Number:  YUBIKEY-5CNFC

Discounted sets

2 018,-
Buy package

YubiKey 5C NFC

Specifications

Connector
USB-C Done!
Design
Miniature Done!
Equipment
Keychain Done!
Colour
Black Done!
Width
18 mm Done!

Connection

Connector
USB-C Done!

Design and functions

Design
Miniature Done!
Equipment
Keychain Done!

Colour

Colour
Black Done!

Dimensions and weight

Width
18 mm Done!
Height
45 mm Done!
Length
3.3 mm Done!
Weight
3 g Done!
More Specifications

Je možné použít tento klíč i s použitím redukce z USB-A na USB-C? Děkuji

Questions and answers: YubiKey 5C NFC
More Information

Mutiny Wallet (RECENZE A NÁVOD): bitcoinová PWA peněženka

Peněženka Mutiny Wallet je non-custodial peněženka na Bitcoin (on-chain i Lightning), která běží v prohlížeči. To znamená, že uživatelé mají úplnou kontrolu nad svými vlastními prostředky a nepodléhají cenzuře obchodů s aplikacemi, jako jsou Google Play a Apple App Store. Peněženka pracuje s klíči a běží lightning node přímo v prohlížeči lokálně přes technologie JavaScript a WASM.

BTC Prague 2023 (REPORTÁŽ)

Největší bitcoinová konference tohoto roku v Evropě, BTC Prague, je za námi. Sešly se na ní tisíce bitcoinerů z celého světa včetně nejvýznamnějších OGs, aby společně probrali vše od nových bitcoinových technologií přes současný kontext vývoje svobodných nestátních peněz až po jejich možný budoucí potenciál. O podrobnostech nejzajímavějších momentů BTC Prague 2023 si povíme v této reportáži.

Jak odkázat kryptoměny? Aneb bitcoin a dědictví

Když se řekne dědictví, mnoho lidí si představí nemovitosti, rodinné zlato nebo jiné cennosti. V dnešní době se však naše bohatství stále častěji skrývá v digitálním světě, bezpečně uložené na hardwarové peněžence.

Bitcoinové vekslování

Vekslování se v poslední době stává stále oblíbenější praktikou při nakládání s bitcoiny, ale i kryptoměnami obecně. Není ovšem ničím novým pod sluncem, vlastně tu bylo vždy, a navíc se jedná o způsob, jak se k bitcoinům dostat tou správnou cestou – bez zbytečných prostředníků a dohledu regulátorů. V článku se dozvíte, co si pod bitcoinovým vekslováním představit a proč jej vyzkoušet.

Cardano (Everything You Need to Know) - Cryptocurrency with Great Potential But Also Risks

The Cardano platform has been under careful development since 2015 and is described by the developers themselves as a third-generation platform that can effectively address most of the shortcomings of today's cryptocurrencies. But how exactly is this promising cryptocurrency different from other altcoins?

Platforma Firefish – půjčky zabezpečené Bitcoinem

Pokud jste v létě navštívili některou z mnoha československých bitcoinových konferencí, určitě neunikla vaší pozornosti nová česká platforma Firefish. Ta slibuje možnost, jak si půjčit české koruny nebo eura s bitcoinem jako zástavou. Na rozdíl od DeFi platforem funguje přímo nad Bitcoinem pomocí protokolu Firefish, který používá neměnitelné stavy a multisig adresy tři ze třech.

Monero (EVERYTHING YOU NEED TO KNOW) - A cryptome that offers complete anonymity.

Kryptoměna Monero si zakládá především na anonymitě a soukromí. Využívá k tomu pokročilé kryptografické technologie, které ji odlišují od většiny konkurenčních digitálních platidel. Jak tyto technologie fungují? Proč na soukromí záleží a v čem se Monero liší od Bitcoinu? Dozvíte se níže!

Bitcoin po vytěžení 21. milionté mince

21 milionů mincí a nikdy více. Modla, o které už jste pravděpodobně slyšeli, pokud o Bitcoinu nečtete poprvé. Se zastropovanou zásobou mincí to ale není tak úplně jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Pokud vás zajímá, kdy a jak bude vytěžen „poslední“ bitcoin nebo jakým výzvám může síť kvůli fixnímu ekonomickému modelu v budoucnu čelit, vrhněte se červí dírou přímo do textu níže.

Phoenix - Lightning Network in your pocket, easily and clearly

The payment network known as the Lightning Network, which functions as the second layer of the Bitcoin protocol, has been with us for more than two years. But as is generally the case with the development of complex and robust systems, which Bitcoin certainly is in itself, it takes a long time to find the right ways not only in terms of technical solutions, but also user-friendliness. ACINQ is one of the leading innovators in this field and at the end of 2019 decided to give the world a gift in the form of a Phoenix wallet - a second-generation LN wallet.

Ethereum: Everything that you wanted to know

After Bitcoin, Ethereum is now the second most popular virtual currency. Are you wondering what Ethereum is? How it differs from Bitcoin? We will help you to understand the concept of the whole Ethereum network; we know how Ethereum benefits you and we will help to advise you how to easily determine its current value! In this article, you will learn everything that you wanted to know about Ethereum.

RoninDojo Tanto (RECENZE A NÁVOD): nezbytná výbava každého bitcoinera

Běžné používání Bitcoinu má jednu zásadní vadu na kráse. Tou je mizerné transakční soukromí, které se prozatím na úrovni protokolu nepodařilo moc vylepšit. A jen díky vývojářům, kteří se rozhodli tento problém vyřešit po svém, existuje mobilní peněženka Samourai Wallet. Ta je doslova nabitá řadou fičur, které mnoho problémů se soukromím řeší různými způsoby. RoninDojo Tanto je full nodové mini-PC vybavené výkonným hardwarem a kompletním Samourai Wallet ekosystémem. Ten umožňuje využívat Bitcoin bez obav tak, jak to Satoshi Nakamoto původně zamýšlel.

Lightning Network (EVERYTHING YOU WANT TO KNOW)

You've probably heard of the Lightning Network. If not, fill in the blanks with us. Bitcoin transactions these days are not only slow, but also uncomfortably expensive. Sending Bitcoin over the Lightning Network is not only cheap and fast, but almost anyone can do it. If you thought that sending payments was the alpha and omega of the second layer of the bitcoin network, you could never be further from the truth. Will Lightning change the world we know?

Bitcoin: Everything You Want to Know

The price and popularity of bitcoin are growing. Are you wondering how the whole concept of cryptocurrency works? We know how to purchase bitcoins and how to save bitcoins on a bitcoin wallet, how to pay with them, and we can also tell you how to determine the current bitcoin rates.

Reviews YubiKey 5C NFC
Accessories for YubiKey 5C NFC Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YubiKey 5C NFC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YubiKey 5C NFC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YubiKey 5C NFC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YubiKey 5C NFC.
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info