AD 1. týden květen P&G boost

MICROSTAR K9N Platinum

Zobrazit katalog
MICROSTAR K9N Platinum
Základní deska nForce570, DualCh DDR2 800, PCIe x16, SATA II RAID, 2xGLAN, FW, 8ch audio, scAM2
Kód:  AA618b Stránky výrobce

MICROSTAR K9N Platinum

Tchajwanská společnost MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné místo ve světě IT především produkcí základních desek pro stolní počítače. Zaměřuje se však také na grafické karty, barebone počítače, notebooky, síťové produkty, servery a mnohé další počítačové komponenty. Produkty nesoucí značku MSI podporují nejmodernější technologie a dopřávají svým uživatelům potřebný výkon pro všechny typy nasazení. Zvláště intenzivně se MSI věnuje dnes tolik rostoucímu segmentu herních notebooků.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro MICROSTAR K9N Platinum
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MICROSTAR K9N Platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MICROSTAR K9N Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MICROSTAR K9N Platinum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MICROSTAR K9N Platinum.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací