AD květen univerzal AD 1. týden květen

ZOTAC ZBOX nano ID69 PLUS

Zobrazit katalog
ZOTAC ZBOX nano ID69 PLUS
Mini počítač Intel HM77, Intel Core i7 4500U Dual Core, Haswell, Intel HD Graphics 4400, 4GB DDR3 1600, HDD 500GB, eSATA, 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, DisplayPort, HDMI, WiFi, GLAN, VESA mounting kit, čtečka karet
Kód:  AZ110n6 Prod. číslo:  ZBOXNANO-ID69-PLUS-BE

ZOTAC ZBOX nano ID69 PLUS

Energeticky úsporné a přitom výkonné mini PC ZOTAC ZBOX nano přináší dokonalý požitek při práci i zábavě díky silnému procesoru Intel 4. generace Haswell. Malé rozměry umožňují počítač položit na stůl, aniž by mnoho ukrojil z cenné pracovní plochy nebo jej díky montážnímu kitu VESA můžete jednoduše připevnit na zadní stranu monitoru s podporou tohoto systému. I přes kompaktnost celého systému nabízí ZBOX nano celou řadu konektorů a také multiformátovou čtečku paměťových karet. Z konektorů lze vyjmenovat rychlé USB 3.0 i USB 2.0, eSATA, samostatné audio konektory pro sluchátka (reproduktory) i mikrofon. Monitor nebo televizi lze připojit pomocí HDMI či DisplayPortu. Nezapomnělo se ani na připojení k internetu a to jak bezdrátově přes WiFi tak i LAN kabelem.

O výpočetní výkon se stará silný dvoujádrový procesor Intel Core i7 4500U, který běží na frekvenci až 3 GHz s funkcí automatického přetaktování a disponuje i technologií Hyper-Threading, se kterou zvládne paralelně zpracovávat až 4 vlákna najednou. To vše s maximální spotřebou pouze 15 W TDP. Procesor doplňuje operační paměť o velikosti 4 GB DDR3, díky které se můžete spolehnout na plynulý běh i při více spuštěných aplikacích. Grafický výkon dodává čip Intel HD Graphics 4400, který je integrovaný ve stejném pouzdře jako procesor, což ještě více snižuje napájecí požadavky. Pro ukládání dat je připraven disk s kapacitou 500 GB. Sestava se dodává bez operačního systému, takže jeho výběr je zcela ponechán na požadavcích uživatele.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ZOTAC ZBOX nano ID69 PLUS
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací