ZTE Blade Q White

Zobrazit katalog
ZTE Blade Q White
4,1 11 hodnocení
Mobilní telefon 4.5" 854x480 IPS, Mediatek MT6572 Dual-Core 1.2GHz, fotoaparát 5Mpx, 1GB RAM, interní paměť 4GB, WiFi, Bluetooth, GPS, FM, MicroSD, Android 4.2
Kód:  UM900d6a

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

ZTE Blade Q White

Cenově dostupný smartphone firmy ZTE zaujme decentním designem i nadstandardní výbavou, která nemá v této kategorii konkurenci. Pochlubit se může jemným 4,5palcovým displejem s IPS panelem. Ve svých útrobách ukrývá silný procesor Mediatek MT6572. Jeho dvě jádra Cortex A7 tikají na frekvenci 1,2 GHz a umožní vám plně využívat všech internetových služeb, sledování videí, prohlížení fotek a díky grafickému jádru si zahrajete i vizuálně pokročilé hry. Jednoznačně nabídne po všech stránkách mnohem víc a potěší i náročnější uživatele.

Zaznamenejte si všechny důležité okamžiky kvalitním 5 Mpx fotoaparátem s automatickým ostřením a přisvětlovací diodou. Fotografie můžete uložit do interní 4GB paměti a v případě, že vám dojde místo, stačí vložit až 32GB microSD kartu a úložného prostoru máte opět dostatek. Sdílejte vaše momentky s přáteli nebo chatujte s rodinou přes internet, stačí se pomocí Wi-Fi nebo datového tarifu operátorů připojit k síti, a váš virtuální sociální život dostává zelenou.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ZTE Blade Q White Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZTE Blade Q White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZTE Blade Q Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZTE Blade Q Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZTE Blade Q White.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací