Archive - Clamp Multimeters

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
1 item
5.0
UNI-T UT203
Multimeter - digital, clamp, range up to 600 V and 400 A for AC, 500V and 400 A for DC, resistance up to 40 M?
Discontinued
Order Code: TIPAHo011
BoschAkumulátorové nářadí Bosch BITURBO přináší nejvyšší výkon na trhu Nové akumulátorové nářadí řady Bosch BITURBO Brushless v mnoha ohledech překvapuje. Nabízí totiž výkon, který se klasickému nářadí nejen vyrovná, ale v mnoha případech ho i překonává. Co všechno nové pily a vrtací kladiva od Bosch nabídnou? 
V tomto článku vám poradíme, jak zjistit spotřebu elektrické energie. Nabídneme hned čtveřici způsobů, jak přijít na to, kolik spotřebiče ve vaší domácnosti „žerou“ a jak se to může projevit na vašem každoročním vyúčtování spotřeby elektrické energie.
Znáte přístroje jako křížový laser, dálkoměr nebo detektor? Mrkněte, co všechno tato zařížení z naší nabídky dokážou změřit a kde je možné je využít.
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info