Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: 27" LG 27UD68P-B

Catalogue
27" LG 27UD68P-B - LCD Monitor

Questions and answers: 27" LG 27UD68P-B

This page contains frequently asked questions about 27" LG 27UD68P-B. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 27" LG 27UD68P-B. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, chci se pouze ujistit zdali je tento monitor vybaven nastavitelným podstavce, nebo je dodáván s pevnou variantou, jako je tomu na jedné z průvodních fotografií v galerii? Děkuji.

Docetl jsem se ze obraz nesaha az po okraje ale cca 1cm od nich ,je to pravda?

Je tento monitor vhodný pro práci v 3d cad s 60Hz, nebo je nutná větší frekvence?

V přehledu jasu monitoru máte 350 cd/m2, ale v Parametrech 300 cd/m2. Není to první chyba tohoto charakteru. Copak do přehledu to někdo datluje? Nebylo by lepší ho generovat z Parametrů?

Není mi uplně jasné proč byla objednávka zrušena ve chvíli, kdy mi bylo řečeno datum doručení?? Ale ok. Kdy očekáváte dostupnost tohoto monitoru?

Dobrý den, rád bych se zeptal zda se tu prodává i ten menší stojan (na fotkách je vidět, ale nikde na Alze ho nemohu najít).

dobrý den, mám lenovo T430s využiju plnohodnotně tento monitor v max. rozlišení ? Děkuji

Sú k monitoru káble? A keď áno aké?

P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info