AP+ slevy v app AP+ slevy

Questions and answers: 55" Philips 55OLED705

Catalogue
55" Philips 55OLED705 - Television

Questions and answers: 55" Philips 55OLED705

This page contains frequently asked questions about 55" Philips 55OLED705. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 55" Philips 55OLED705. They will be answered by our specialists.

Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat. Pořídil jsem speaker a hlasem mi jde TV jenom zapnout, ale nejde vypnout. Je potřeba to někde v TV nastavit? Chromecast jsem zapnul

Po 8 hodinách sledování nové TV, patrné vodorovné černé pruhy po celé obrazovce, pravidelné, viditelné ve všech režimech. Následně jsem provedl manuální čištění obrazu a pote již v pořádku. Je to normální? Mohlo se to objevit po aktualizaci?

Dobrý deň prajem, 19. 10. 2021 som si kúpil v ALZE zrejme predposledný kus TV 55OLED705/12. Chcem ho použiť v spojení s Magiom od Telekomu. Zatiaľ sa mi nedarí také nastavenie formátu obrazu, aby bola vždy plne zaplnená obrazovka. Je také nastavenie vôbec možné? Magio mám pripojené na vstup HDMI 4.

Dobrý den, podporuje televize AirPlay

Dobrý den, mám problém. TV nejde zapnout, jednou za pár minut se objeví logo a pak zmizí. Nereaguje na ovladač ani na tlačítko a vypnutí z elektřiny nic nezmění. TV mám asi týden. Je to na reklamaci nebo se to dá nějak vyřešit. Předem děkuji za odpovědi.

Zdravím. Na philips stránkach som sa dočítal, že 55OLED705 má Android verziu 9. Zaujímalo by ma, či sa pre tento model plánuje nasadanie novšej verzie androidu formou nejakej aktualizácie. Ďakujem

Dobrý deň. Je nejaký zásadný rozdiel oproti PHILIPS 55OLED855/12? Nenašiel som osobne nič

dobry den, ak pripojene zariadenie napr. cryptobox ab750 nema hdmi 2,1 nebude problem s fungovanim alebo nejaky problem s kvalitou obrazu?

Dobrý deň je možné sa pripojiť k TV pomocou AirPlay

Dobrý den, koupil jsem k tv tento modul https://www.alza.cz/mascom-skylink-irdeto-ci-d5296553.htm programy to najde, ale píše mi to u nich, že jsou kódované, nevíte, co s tím? Musí se to ještě někde povolovat? Kartu i modul jsem zkoušel otáčet na všechny způsoby. Najde to programy, i když by byla třeba špatná šňůra od satelitu?

123
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info