AP+ slevy v app AP+ slevy

Questions and answers: Acer Aspire 5 Obsidian Black

Catalogue
Acer Aspire 5 Obsidian Black - Laptop

Questions and answers: Acer Aspire 5 Obsidian Black

This page contains frequently asked questions about Acer Aspire 5 Obsidian Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Acer Aspire 5 Obsidian Black. They will be answered by our specialists.

zvládne tento notebook FIFU 19 ?

Dobrý deň, je kovový alebo plastový?

Dobrý den, už po prvním spuštění se naskytlo zpomalení a zasekávání prohlížeče. Potřeboval jsem obnovit systém do původního stavu a problém stále přetrvává. Může být problém v hardware? Mám žádat o výměnu za nový kus?

Dobrý deň potrebujem odpovedať na otázku prečo mi, každých 10minút spadne wifi a musím ju reštartovať. Chyba v poskytovatelovi internetu určite není. Ďakujem.

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli tento notebook rozjede videa ve 4k. Popřípadě který jiný. děkuji.

prečo máte v popise napísané kovový ale telo je plastové? trochu to zavádza

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda je lepší tento notebook nebo Lenovo v330-15ikb

Dobrý den, jaký je typ NVIDIA GeForce MX150 u tohoto Notebooku ? Verze 1D10 nebo 1D12 ?

Dobrý den rozjede tento notebook X- Plane 11 na minimální detaily? Splňuje minimální požadavky pro tuto hru? A pojede plynule bez velkých lagů? Lepší notebook nový jsem totiž nenašel abych nepřekročil cenu 17 000Kč.

Dobrý den, mám celkově 3 otázky: 1. Klouby a uchycení displeje jsou z jakého materiálu? 2. Zda je daný notebook vystavený v Ostravě? 3. Má zabudovanou baterii pod spodním kryte nb, nebo jde vyjmou bez toho aniž bych musel do nb zasahovat? Děkuji za odpoveď

123
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info