Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: Acer Predator Helios 300 Shale Black

Catalogue
Acer Predator Helios 300 Shale Black - Laptop

Questions and answers: Acer Predator Helios 300 Shale Black

This page contains frequently asked questions about Acer Predator Helios 300 Shale Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Acer Predator Helios 300 Shale Black. They will be answered by our specialists.

Mám dotaz průměrná teplota je 98°C A většina her se seká např Fortnite na low 60-80 fps Gta V 40-60 fps na normal. Notebook mám 10 měsíc. Jedná se o vadu???

Dobrý den. Existuje dokovaci stanice pro tenhle model? Položit připojit monitor atd aby se choval jak stolní PC dekuji Strnad

Proč mi to píše když si chci stáhnout aktualizaci že hardware vašeho počítače není v této verzi Windows 10 podporován ?

Dobrý den, i po nainstalování všech aktuálních ovladačů grafické karty NVIDIA GeForce GTX 1060 je tato karta neustále nečinná. V ovládacích panelech -> správce zařízení ve vlastnostech je ve stavu zařízení toto:zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43) Prosím o radu jak dále postupovat nebo zda mám zboží reklamovat. Děkuji

je možné rozšířit usb ?

Na kolik fps rozjede rust gta 5 heros and generals

Je to FULL HD displej?

to si robíte srandu?! tento model stojí 1400USD čo je 1190€ a vy ho predávate za 1660€?! to je 600 eurový rozdiel! idem na amazon alebo počkám kým to dáte dolu?

zdravím chci se zeptat na jak dlouho je záruka dva roky že?

Dobrý den, má tento notebook 1060 Max-Q nebo normální 1060? Děkuji.

123...
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info