Questions and answers: ALCATEL POP 4S (5.5) Metal Gold

Catalogue
ALCATEL POP 4S (5.5) Metal Gold - Mobile Phone

Questions and answers: ALCATEL POP 4S (5.5) Metal Gold

This page contains frequently asked questions about ALCATEL POP 4S (5.5) Metal Gold. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ALCATEL POP 4S (5.5) Metal Gold. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, Dá se někde dokoupit náhradní zadní kryt? (nemyslím silikonový obal nebo flip pouzdro) myslím ten plastový krit který je na zádech telefonu :) Díky

chcel by som sa spytat kolko jadier procesoru ma mobil. dakujem

Dobrý den , co obsahuje balení použitého telefonu? (nabíječka, apod.)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li má tento telefon hybridní slot, či nikoliv. (Jestli je možné připojit 2x SIM + paměť. kartu). Děkuji.

Dobrý den,je telefon připraven na komunikaci s GPS systémem Galileo? Děkuji

Dobrý den,umí telefon NFC a má digitální kompas? Děkuji

Dobrý večer,kde si telefon mohu prohlédnout? Předem děkuji.

Má telefon samostatný slot pro paměť. kartu? (nebo je sdílený s jednou pozicí SIM)? Jaký to má důvod, že telefon má dva různé formáty SIM (mikro, nano)?

Dobrý den, kdy přibližně bude telefon dostupný???

Dobrý den, v popisku produktu je napsáno, že je mobil lokalizován pro CZ. Zajímalo by mě, zda se jedná o officiální českou distribuci? Děkuji

P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info