Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: AlzaPower Holder AMC100, Black

Catalogue
AlzaPower Holder AMC100, Black - Phone Holder

Questions and answers: AlzaPower Holder AMC100, Black

This page contains frequently asked questions about AlzaPower Holder AMC100, Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about AlzaPower Holder AMC100, Black. They will be answered by our specialists.
229,-
Ordered on request > 5 pcs
Add to Cart More Information

na co je ta kovová obdélníková destička, která není magnetická? Nějak jsem nepochopil jej význam.

koupil jsem si na mobil nové pouzdro (typu kniha), předtím jsem měl gelový obal. Zajímalo by mne, jakým způsobem tedy uchytit mobil v tomto typu pouzdra? (kam tedy přilepit magnetickou část...) Nechce se mi totiž měnit obaly v momentě, kdy jedu autem. Díky za odpověď.

Dobrý den, je možné držák využít pro Iphone 15 pro v originálním obale s MagSpace bez lepení magnetu? Děkuji Vám.

Dobrý den. Je možné tento magnetický držák do auta používat spolu s telefonem "Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB" https://www.alza.cz/samsung-galaxy-a54-5g?dq=7667376

Jaká je maximální hloubka mřížky od kraje palubky? Předpokládám, že to nebude těch 72 mm.

Dobrý den, Mám IPhone 13 + pouzdro Fixed Magflow - v momentě když mezi telefon a pouzdro strčím doprostřed obdélníkový kovový plíšek, přestane mi fungovat bezdrátové nabíjení v nabíječce v Alza Power. Pouze když posunu plíšek dolů, začne to opět fungovat, potom ale držák nedrží telefon pevně. Dělám něco špatně? Díky.

Dobrý den, na 360° kloub se nasazuje "magneticka hlava". Lze z té hlavy vyndat magnet, který je uvnitř? Je zezadu šroubek? Děkuji

P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info