MS hokej Philips Alza dny Boost

Questions and answers: Baseus Car Micromolecule Promaldehyde Purifier Deep Black

Catalogue
Baseus Car Micromolecule Promaldehyde Purifier Deep Black - Air Purifier

Questions and answers: Baseus Car Micromolecule Promaldehyde Purifier Deep Black

This page contains frequently asked questions about Baseus Car Micromolecule Promaldehyde Purifier Deep Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Baseus Car Micromolecule Promaldehyde Purifier Deep Black. They will be answered by our specialists.

Podivný výrobek, má být do auta, ale v žádném mém držáku v autě moc nedrží, protože je velký. Navíc je strašně vysoký. Konstrukčně je to tragédie a funkčně rovněž. Lituji, že jsem to nevyzkoušel přes otevřením náplně, protože bych to vrátil a pak už mi to přišlo neetické. Takže vyhozených 350 Kč :-( Odpověď nečekám, výrobek je nedostupný a tak to už zřejmě zůstane. Hezky to zde popsal někdy jiný s tím taháním peněz, pod to bych se podepsal :-)

Dobrý den,vůni jsem dostala k Vánocům. Ale vůbec nevoní...mate radu nebo tip? Dekuju

Nenalezl jsem žádné relevantní recenze na internetu, tak se budu ptát zde: 1) je používání tohoto přístroje opravdu bezpečné a není zde riziko nežádoucích vedlejších účinků? 2) je alespoň vůně kvalitní? 3) a zda vůně vydrží alespoň 60 dní?

Takže pokaždé budu muset koupit nivě zařízení, když dojde naplň?

P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info