AP+ slevy v app Pampers

Questions and answers: Canon PowerShot SX60 HS Black

Catalogue
Canon PowerShot SX60 HS Black - Digital Camera

Questions and answers: Canon PowerShot SX60 HS Black

This page contains frequently asked questions about Canon PowerShot SX60 HS Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Canon PowerShot SX60 HS Black. They will be answered by our specialists.

Dobrý

Dobrý den ,mám dotaz . Při natáčení videa v noci je na záznamu šum, nevíte jak se toho zbavit? Děkuji za pomoc

dobrý den, dá se k tomuto fotoaparátu připojit externí mikrofon? vstup vidím ale chci se ujisit...a dokáže prosím vás natáčet v 60ti fps?

Dobrý den, zakoupil jsem tento fotoaparát před měsícem. Většinou fotím v přírodě, kde je hodně rákosí a větví a zatím jsem nezjistil jak je možné nastavit co nejmenší ostřící bod, který by proostřil přes větve a nelítal po obrazovce. Podle návodu by to zřejmě mělo jít v menu RÁMEČEK AF-FLEXI ZONE, ale takovou položku jsem ve svém fotoaparátu vůbec nenašel.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli má tento fotoaparát kompletní menu v češtině. Děkuji.

Dobrý den, 235 snímků za sec. je správný údaj?? Když natočím video s max. frekvencí, bude klasickým přehrávačem 30s/sec. zpomalené? Jaká karta dokáže takovou rychlost zaznamenat?

Dobrý den, chci si koupit SX 60 poraďte jakou koupit kartu k tomuto foťáku, jaký UV filtr a pouzdro, díky

Dobrý den, zakoupil jsem Canon PowerShot SX 60 HS Zcela nový výrobek - nepřepíná z hledáčku na monitor, při zapnutí je funkční hledáček, při otevření monitoru se na něj nepřepne a funguje stále jen hledáček. Při tom monitor při prohlížení pořízených snímků normálně funguje. Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info