Gril je vhodný spíš na špízy nebo kebab. Grilovali jsem kuře a byl problém s uchycením, aby se křídla a stehna nedotkla topných spirál (vyřešili jsme svázáním stehen a odstřižením křídel). Za hodinku bylo kuře výborně ugrilované, ale opět problém s manipulací s horkým kuřetem. Je třeba uvolnit malou matku (horkou) na vrchu, aby bylo možno kuře sundat. Za topnými spirálami je kovová výsuvná deska - je bohužel z nekvalitního materiálu a ani při použití speciální chemie na připálené trouby nešla úplně vyčistit.
Gril je vhodný spíš na špízy nebo kebab. Grilovali jsem kuře a byl problém s uchycením, aby se křídla a stehna nedotkla topných spirál (vyřešili jsme svázáním stehen a odstřižením křídel). Za hodinku bylo kuře výborně ugrilované, ale opět problém s manipulací s horkým kuřetem. Je třeba uvolnit malou matku (horkou) na vrchu, aby bylo možno kuře sundat. Za topnými spirálami je kovová výsuvná deska - je bohužel z nekvalitního materiálu a ani při použití speciální chemie na připálené trouby nešla úplně vyčistit.