Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Questions and answers: Crucial P5 Plus 2TB

Catalogue
Crucial P5 Plus 2TB - SSD

Questions and answers: Crucial P5 Plus 2TB

This page contains frequently asked questions about Crucial P5 Plus 2TB. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Crucial P5 Plus 2TB. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je disk kompatibilní s Playstation 5 a jestli je k němu třeba přikoupit chladič nebo stačí disk zapojit bez něj děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, přemýšlím nad nákupem tohoto disku pro můj playstation 5. Pokud playstation rozšířím takto, mohu hrát ps5 hry na něm uložené, nebo to nelze a mohu na něj ukládat a hrát jen hry pro ps4 a ty novější verze musejí být pouze na úložišti? díky.

Dobrý den je tento disk vhdny do PS5?

Mám na desce Z390 M instalován Samsung 970 EVO 500GB.Má cenu jej vyměnit za Crucial P5 Plus 500 GB? Bude pasovat na desku? Děkuji

Bude tento SSD pasovať na môj notebook ASUS K570ZD ? Nakoľko starý SSD má dva výrezy a tento len jeden.

Dobrý den je tento produkt kompatibilní s touto základní deskou GIGABYTE H410M H V3?

Dobrý den, kdy bude prosím tento produkt opět dostupný k prodeji?

Dobrý den, prosím poraďte zda do notebooku ASUS ROG Strix G18 G814JI-N5077W Eclipse Gray je vhodnější pořídit tento SSD Crucial P5 Plus 2TB nebo Samsung 990 PRO 2TB nebo Seagate FireCuda 530 2TB (předpokládám, že verze s heatsinkem se do tohoto notebooku nevejde). Budu kupovat jak tento notebook, tak i dodatečný SSD disk. Příp. jaký jiný SSD dodatečný disk do tohoto notebooku doporučujete.

Dobrý den, chci zvětšit ssd M2 na Dell Latitude 5520 tam by mělo být PCIe 3.0. Má smysl koupit PCIe 4.0 s vyšší rychlostí, využije to alespoň z části vyšší rychlost? děkuji

Dobry den, potreboval bych se zeptat, zda je toto SSD vhodne do notbeooku DELL Latitude E7280 a zda nebude potrebovat chladic (ktery se tam asi nevejde). Predem mockrat dekuji.

123
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info