BOOST JBL Philips Alza dny Boost

Questions and answers: DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow

Catalogue
DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow - Drone

Questions and answers: DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow

This page contains frequently asked questions about DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, mohu se zeptat při kolikati FPS dron natáčí ?? Děkuji nashledanou

Dji Spark fly more combo - 599$ Opravdu nechápu jak si můžete dovolit prodávat ten samý produkt o téměř 10000CZK dráž..

Dobrý den dokoupil jsem si náhradní baterii ale dron s ní vůbec nelétá -napíše pouze cannot take off. Jako druhý problém je když už letí s původní baterií tak nelétá vůbec proti slunci a to ani okolo poledne,pouze couvá proti slunci. Děkuji

dík spadl nebo Phantom 3 advanced

Prosím o informaci, kdy očekáváte naskladnění dronů DJI Spark combo

Chcela vy som sa spytat kedy bude na sklade?

Pěkný osobní létající fotoaparát. Jako "problém" vidím dosah s ovladačem díky omezení v CE zóně (Evropa) na 500m. Mavic Pro má také v CE zóně omezený dosah, ale na 2km. Většině to vadit nebude, ale pro použití na focení špatně přístupných míst třeba v horách to není. Bude to nejspíše pro výdrž baterie, kde to vypadá v praxi na cca 11 minut. Větší Mavic Pro má díky větší baterii rezervu pro bezpečný návrat z větší vzdálenosti. Také video co je vidět ve všech testech na Youtube vykazuje škubání. Snad to je chyba jen předprodukčních kusů a nedegraduje tento potencionálně super stromeček jen na focení.

V detaile neukazuje cenu bez DPH. Je možné zakúpiť bez DPH na firmu? Ďakujem za odpoveď.

P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info