MS hokej LEGO soutěž

Questions and answers: DXRACER King OH/KS06/N

Catalogue
DXRACER King OH/KS06/N - Gaming Chair

Questions and answers: DXRACER King OH/KS06/N

This page contains frequently asked questions about DXRACER King OH/KS06/N. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about DXRACER King OH/KS06/N. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude tato židle na skladě. Předem děkuji.

Neprešli ani 3 týždne, s tým že cena išla opäť hore. K vašej odpovedi - stolička v akcii nebola a v prípade že čakáte na dodanie, tovar už zakúpený máte. Teda minimalne týmto spôsobom obchodujete aj vy -> človek si kúpi a až potom mu príde. Pre zhrnutie, dodanie stoličky ste posunuli o mesiac a pol, cenu ste dali o 50€ vyššie a mna ste odradili od jej kúpy. Dúfam že si takto budú ceny produktov strážiť aj ostatní zákazníci, vážne to stojí za to!

Dobrý den, po sestavení židle dle manuálu nefunguje tilt/houpání. Páčka, jenž toto kontroluje, lze přepnout z jednoho stavu do druhého, slyším cvaknutí, ale bez efektu. Prosím o radu, jak postupovat. Děkuji.

Dobrý den, asi před týdnem jsem si objednal tento výrobek, nevíte kdy bude skladem. Nešlo by to nějak objednat???!

Dobrý den, pro jak vysoké osoby je židle vhodná, potřebuji židli pro osoby vysoké 200cm. Tuto informaci neuvádíte, ačkoliv je to dost podstatné a na ostatních stránkách tato informace běžně je. Dále se chci zeptat, zda je celá židle z PU materiálu, popřípadě které ne (zda není především podsedák látkový/hadrový)Z té 1fotografie se to opravdu poznat nedá. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, Bude sa do dodania cena ešte hýbať? Za posledné 2 týždne išla z povodnej ceny o 10€ dole a následne o takmer o 40€ hore. Ako často sa hýbe a čo ovplyvnuje jej pohyby?

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info