Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: Electrolux EKC54952OK PlusSteam

Catalogue
Electrolux EKC54952OK PlusSteam - Stove

Questions and answers: Electrolux EKC54952OK PlusSteam

This page contains frequently asked questions about Electrolux EKC54952OK PlusSteam. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Electrolux EKC54952OK PlusSteam. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, objednala jsem elektrický sporák se sklokeramickou deskou. Připojovací kabel mám u stávajícího sporáku. Zaplatila jsem službu "základní instalace", ale připojení sporáků sem zřejmě nepatří. Jednou je v diskusi uvedena odpověď, že sporák připojíte. ve druhé odpovědi, že ne. Tak jaká odpověď platí?

dobrý den , ke sporáky nebyla žádná šňůra , jak to mam připojit ?? ani přípojky !!!

Dobrý deň, aká je veľkosť plechov? Nerada by som kúpila sporák s menšími plechmi ako mám teraz. V parametroch je napísané že plechy sú o 20% väčšie - ale väčšie ako čo? Ďakujem

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či varná doska tohto sporáka má funkciu automatického vypnutia po určitom čase? Resp. máte taký sporák v ponuke?

Dobrý den, včera jsem si od vás koupil. Mám tam ale prasklé plastové rektifikační nožičky - 3ks. Můžu u vás koupit? Nebo kde?

Dobrý den, jak je to ve skutečnosti s možností instalace sporáku ELECTROLUX EKC54952OK PlusSteam? Nabízíte jako službu nebo ne? V nabízených službách je pouze instalace nevestavěných praček, myček a sušiček. Nabízíte tedy dokoupení služby dopravy a zapojení tohoto sporáku a ideálně odvoz původního? A jaká je případně cena za tuto službu? Za odpověď předem děkuji.

Je možné bezplatné prodloužení záruky na 5 let?

P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info