MS hokej Huawei_CZ_Launch

Questions and answers: FiiO M5, Black

Catalogue
FiiO M5, Black - MP3 Player

Questions and answers: FiiO M5, Black

This page contains frequently asked questions about FiiO M5, Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about FiiO M5, Black. They will be answered by our specialists.

Prosim vas, jaky driver od Microsoftu si mam stahnout, aby muj desktop s Windows 10 prehravac rozeznal?

Dobrý den, dá se vypnout bluetooth (wifi)? Dále posouvat skladba, nastavit rychlost přehrávání až na trojnásobek?

Kdy bude opet skladem? Dekuji.

Mám Fiio 5 několik dnů. Právě se mi stalo, že jsem dala “ vypnou ano” a přístroj se nevyhnul, nedá se na něm cokoliv udělat - je prostě v základní obrazovce a nic s tím neudělám Je možno se z toho nějak dostat??

Dobry den, obsahuje prehravac stopky? Dakujem

Htěla

Chtěla bych si koupit fiio m5. Četla jsem že je možné ho nosit na ruce. Nikde jsem nenašla žádný řeminek Je kompatibilní se sluchátky xiaomi dual drive a true wireless??

Má dobrý zvuk?

Dobrý den, potřeboval bych vědět, zda mápřehrávač FiiO M5 black (Prod. číslo: 6953175760610) oddělené ovládání hlasitosti na pravé a levé ucho. Děkuji.

Dobrý den jak mám smazat písničku na MP3 se zobrazuje dá se rozkliknout, ale už nehraje.

12
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info