MS hokej AP+ slevy

Questions and answers: GIGABYTE G7 KC

Catalogue
GIGABYTE G7 KC - Gaming Laptop

Questions and answers: GIGABYTE G7 KC

This page contains frequently asked questions about GIGABYTE G7 KC. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GIGABYTE G7 KC. They will be answered by our specialists.

Když si nyní notebook koupím, kdy ho dostanu? Potřebuji notebook tak do týdne, max. 14 dní. Navíc kdyby to mělo být déle, tak mi přijde divné platit celou částku předem a nevědět, kdy zboží dostanu, když s ním potřebuji pracovat... Děkuji.

Dobrý den, kdy bude notebook naskladněn? Potřebuji koupit 2ks, ale potřebuji je do týdne. Když notebook objednám a zaplatím, budu mít vůbec jistý termín dodání?

Mám dotaz zda je v noutbooku i7 nebo i5 na recenzích na internetu vidím i na pc i5 desáté generace. A dál se chci zeptat za jak dlouho mi počítač alza dodá když ho objednám a zaplatím moc děkuji za odpověď.

Jakou má watáž grafika ?

Dobrý den, Také by mě zajímala aspoň přibližná dostupnost. Děkuji.

Ja by som mal otázku že ako je to s pridaním druhého disku či je taká možnosť + či je k HDD normálny prístup alebo treba zhodiť celý spodok

Dobrý den chtěl bych se zeptat kdy bude notebook dostupný ?

Je tento notebook vhodný pro práci? Potřebuji co nejvýkonnější notebook pro tvorbu webů, grafiky a úpravu fotografií. Takže hlavně Chrome/prohlížeč a Photoshop. Děkuji.

Nebude tento notebook dostupný s českou klávesnicí?

Lze u notebooku zcela vypnout RGB podsvícení klávesnice? Děkuji.

12
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info