MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: GIGABYTE Z490 VISION G

Catalogue
GIGABYTE Z490 VISION G - Motherboard

Questions and answers: GIGABYTE Z490 VISION G

This page contains frequently asked questions about GIGABYTE Z490 VISION G. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GIGABYTE Z490 VISION G. They will be answered by our specialists.

Mohl bych se zeptat, hodí se tahle deska na hraní her?

Dobry den, môžem sa opýtať, či je doska vhodna pre taktovania. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či je možné dať túto gigabyte základovú dosku a do nej nejakú grafiku od MSI? Poprípade keď to je možné, nebude to mať nejaký vplyv na výkon grafiky, keď je základová dosky gigabyte, ale grafika MSI?

Dobrý den.Kúpil som u vás túto základnu dosku všetko ide fajn až nato že mi svieti červená dioda v lavo dole podla manualu je to graficka karta ..Grafická karta RTX 3080 tiež od Gigabyte Vision ale tá mi bola vrátená z reklamácie že je na 100% bez problému.Viete mi nejako poradit čo mám robit ? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den je ktéto desce také dodáván AMD Cross Fire bridge ? nebo něco podobného popřípadně kde bych mohl zakoupit děkuji

Dobrý deň. Píšete ,že "Disponuje modulom Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.1",ale nič také na MB neevidujem. Ani ovládač som nenašiel . Takže môžem MB asi vrátiť..

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info