MS hokej BOOST JBL

Questions and answers: GIGABYTE Z690 GAMING X DDR4

Catalogue
GIGABYTE Z690 GAMING X DDR4 - Motherboard

Questions and answers: GIGABYTE Z690 GAMING X DDR4

This page contains frequently asked questions about GIGABYTE Z690 GAMING X DDR4. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about GIGABYTE Z690 GAMING X DDR4. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, je deska dodávána s BIOSEM pro 13 generaci intelu?

dobrý den, jakou síťovou kartu by jste mu doporučil k této základní desce

Dobrý den, chci se zeptat, zda na tuto desku půjde připojit ventilátor Arctic Freezer 34 eSports DUO. Výrobce ventilátoru sice socket Intel LGA1700 přímo neuvádí, ale přijde mi, že uchycení ventilátoru je stejné jako třeba u socketu Intel 1200, který je podporován. může to prosím někdo ověřit ? moc děkuji.

Je nutné k tejto doske dokúpiť modul TPM? Alebo je vstavaný? Pretože na nej vidím konektor pre modul TPM. Ak nieje potrebné dokupovať tento modul potom na čo slúži ten konektor?

zdravím umí tato deska bluetooth??

Dobrý den . Koupil jsem tuto desku a zapojil k ní vše potřebné. Po spuštění najede do BIOSu ale nevidí SSD disky . Pouze ty sata SSD . Vše ostatní normálně . RAM na základní frekvenci prozatím ale to bych vyřešil později. Jeden disk byl dodáván s deskou jedná se o Gigabyte Aurus 4 gen a druhý jsem dokoupil Samsung 980 . Ani jeden však v BIOSu není vidět. Nevíte někdo co s tim ? Děkuji

Dobrý den, je tato deska Win11 ready nebo je třeba před instalací zapnout TPM modul?

Zdravim. Podla zahranicnych recenzii moze byt pri tejto doske problem s povodnym biosom (kompatibilita s M.2 ssd a ramkami). Preto je mozne, ze ho bude potrebne updatovat. V pripade, ze by pri update nastala chyba mam preto otazky: 1. Ma tato doska dual bios (nefunkny bios sa nahradi zo zalohy)? 2. Ak tato doska dual bios nema, ako sa riesia reklamacie v pripade poskodeneho biosu pri update?

Zdravim, kedy ma byt tato doska u vas dostupna?

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info