Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Questions and answers: HOOVER H3DS4464TAME/2-S

Catalogue
HOOVER H3DS4464TAME/2-S - Washer Dryer

Questions and answers: HOOVER H3DS4464TAME/2-S

This page contains frequently asked questions about HOOVER H3DS4464TAME/2-S. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HOOVER H3DS4464TAME/2-S. They will be answered by our specialists.

Dobrý den. Níže jsem se dočetl informace o hloubce. Jaká je prosím skutečná hloubka od "prostoru hadic až po dvířka"? Nemůžu najít tento údaj. Diskuze se na toto téma různí ( někde jsem našel dokonce cca 48 cm). Děkuju za odpověď

Dobrý den, je prosím možné u základních programů navolit, aby se prádlo vypralo a vzápětí usušilo, bez dalšího zásahu? Nemusí to být jeden automatický program, jde mi o to, že chci naplnit pračku, navolit praní, navolit sušení a pak jen vyndat suché prádlo. Počítám samozřejmě s naplněním pračky jen na max kapacitu sušení, tj 4 kg. Neodkazujte mne prosím na návod, ten jsem četl a není psaný normální lidskou řečí. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, poskytujete, prosím, k pračce se sušičkou Hoover H3DS4464TAME/2-S 5 let záruku + 11 let záruku na motor, po registraci? Děkuji.

Dobrý den, jaké jsou, prosím, další funkce této pračky HOOVER H3DS4464TAME/2-S?

Dobrý den, lze použít jen jako pračku a sušičku použít vyjímečně ?

Lze na displeji nastavit češtinu?

Dobrý den, hloubka pračky je 43cm, ale jaký je max. rozměr při otevření dvířek. Nemohu tento rozměr nikde najít. Děkuj za odpověď

Je zaruka na invertotovy motor predlzana?

Dobry den. Prosim, aka je zaruka na tento produkt?

Dobrý den, dají se na pračce otočit dvířka?? Potřebovala bych, aby se otevíraly z druhé strany. Děkuji za odpověď.

12
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info