MS hokej Philips Alza dny Boost

Questions and answers: HP EliteBook 850 G4

Catalogue
HP EliteBook 850 G4 - Laptop

Questions and answers: HP EliteBook 850 G4

This page contains frequently asked questions about HP EliteBook 850 G4. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP EliteBook 850 G4. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, je tento notebook kompatibilní s touto dokovací stanicí: https://www.alza.cz/hp-2012-docking-station-a7e32aa-d339214.htm?o=6 ?

Dobrý den, ve specifikaci produktu je grafická karta Radeon R7 M465 (stejně tak na stránkách HP), ale po kontrole hardwaru v systému přes GPUZ se zobrazuje Radeon R7 M350.

Dobrý den, Z jakého materiálu je šasi? Je hliníkové nebo plastové? Děkuji

Zkušenosti po 6 dnech: - displej je opravdu nevhodný na sledování filmů nebo prohlížení fotek. Pokud potřebujete dobrou čitelnost textů i ve složitých světelných podmínkách, např. venku za jasného slunce, může být tento notebook vhodnou volbou. - kvalita zpracování se zdá dobrá, až na displej. Displej je v rámečku usazený asymetricky, na levé straně je mezi displejem a rámečkem černý proužek; dále má displej v jednom rohu matnou skvrnku cca 0.5cmx0.5cm - baterie se nabije z 1% na 95% za 1hod45min s dodávaným adaptérem 65W - v notebooku je místo na 2.5" SATA disk, LTE 4G kartu a dva SO-DIMM sloty, viz recenze External Link - touchpad je dobrý. Pointing stick je nepoužitelný, pohybuje kurzorem nepřesně, občas chaoticky, nastavení citlivosti na nejnižší nepomáhá. - výdrž jsem neměřil, orientačně bude kolem 6 hodin při 1/3 jasu, editování dokumentů a připojené WiFi - notebook je tichý a nepřehřívá se

P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info