Alza Dny květen 2. týden Philips Alza dny Boost

Questions and answers: HP LaserJet MFP M234dwe

Catalogue
HP LaserJet MFP M234dwe - Laser Printer

Questions and answers: HP LaserJet MFP M234dwe

This page contains frequently asked questions about HP LaserJet MFP M234dwe. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about HP LaserJet MFP M234dwe. They will be answered by our specialists.

Dobrý den, je při koupi tiskárny dodán i první toner v rámci balení? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, tiskárna 3 dny pracovala bez aplikace HP Smart, pripojeno přes USB kabel. Nyní odmítá tisk i při zapojení přes Ethernet , stále hlásí nedokončené připojení. Nedaří se ho dokončit..

Dobrý den, jaké typy tonerů se mají kupovat k této tiskárně. Děkuji

Dobrý den, tiskána, zakoupená loni, tiskla do nedávna bez potíží, ale začal docházet startovací toner, po výměně původního toneru za alternativní zn. Alza (https://www.alza.cz/alza-w1350x-cerny-pro-tiskarny-hp-d7397556.htm) nechce tisknout ani s novým, ale ani s původním. Jen dokola píše, že tiskárna vyžaduje Vaši pozornost (lze pouze scannovat, tisk nejde). Pokud pošlu tiskárnu do reklamace, je šance, že s ní v servisu něco udělají a zprovozní ji? Mám případně přiložit i ten nový toner? Díky za odpověď!

Dobrý den, co je HP Instant Ink a HP+? Musím oboje používat povinně? Musí být tiskárna například neustále připojená k internetu? A pak prodávají se i jiné než originální tonery?

Dobrý den, dá se vyčnívající zásobník papíru sklopit? Děkuji

Dobrý deň, je táto multifinkčka kompatabilná s W11 ?

Dobrý den, v recenzi na External Link je zmiňované, že je rozdíl mezi verzi HP a HP+ (předplatné na toner). Jaká je situace u nás a má tohle nějakou relevanci? Je možné zakoupit verzi bez plus a lze provozovat tiskárnu bez registrace, internetu a s neoriginálními tonery? Díky za vysvětlení

Dobry den, jake jsou rozmery tiskarny? Diky.

Dobrý den, Je prpojovací kabel mezi Pc a tiskárnou součástí dodávky ?

123
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info